Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkellemetlenebb szexuális élményed?
Figyelt kérdés
dec. 28. 00:15
11/21 anonim válasza:
Aztan a nő azt mondta a ferjenek na latod igy kell dugni dragam 🤣
12/21 anonim válasza:
Konkrétan ezt mondta neki (többek közt)
13/21 anonim válasza:
Pont orgazmus közeli helyzetben nyitott ránk lány testvére. Akit abszolút nem zavart s keresett tovább a szekrényben. L
15/21 anonim válasza:
Kishúga jelenlétében csináltuk.
Ott és akkor nem volt kellemetlen, de utólag visszagondolva nem tudom hogy lehettem ennyire kanos hogy belementem.
16/21 anonim válasza:
Mikor nyáron levettettem a lány bugyiját és hirtelen megcsapta az orromat egy rothadt hallhoz hasonló , kellemetlen pisi szaggal keveredett , írtó büdös ammónia szag !
17/21 anonim válasza:
Végig olvasva a válaszokat, nekem az a furcsa akik azt írták, hogy nem állt fel(én is jártam így) főleg első randin és nem egy bejáratott kapcsolatban...Nem próbálkoztak további alkalmakkal! Hiszen az elsőn lehet nagy izgalom "pánik" pont emiatt az elvárások miatt, és még a körülmény is belejátszhat. El lehet képzelni szegény csávót az újabb ÚJ szituációban.Hogy utána nem törekedett a csaj alternatív kielégítésével az valóban tahóság.
18/21 anonim válasza:
Az első. Leblokkoltam és a màsik fél nem értette mibajom 😀
19/21 anonim válasza:
Az első. Bár a párom volt, de nagyon fájt. Kértem húzza ki mert fáj. Legalább kicsit. E helyett tövig tolta és egyre erősebben küldte. Már 22éve. Kihatott a szexuális életemre. Érdekes módon úgy, hogy azóta is szeretem a durvulást, pedig akkor ez rettenetes volt.
20/21 anonim válasza:
19/
Még is igaz a mondás , miszerint minden rosszban van valami jó és így fordítva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!