Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legdurvább \ legkellemetlenebb szexuális élményed?
Az én legutóbbi partnerem 2perc orális szex után elhanyta magat, majd rá 2 napra felhívott, és azzal mentegetőzött, hogy biztos csak rosszat evett ... :')
Néhány hónapja pedig sikerült kifognom egy vérbeli lábfetishest, akinek lett volna alkalma elmondani, hogy mire izgul, de ennek ellenére elsunnyogta, és "szex" közben kellett kiderulnie, hogy gyakorlatilag SEMMI de SEMMI nem érdekli a lábamon kívül, sőt, azert tetszettem meg neki, mert 42es cipőt hordok... :D
Felemeltem a nőt és úgy dugtam, nem győzött sikítani. Rohadtul büszke voltam arra, hogy egy érett, gyönyörű nő így élvezi a farkam...erre összehugyozta magát:D(nem squirt)
Elképzelheted, mennyire megölte a hangulatot:D
megnyitottam a témát, és azt hittem érdekes :) de nem tudok hozzászolni mert köze nincs annak amit én ide írnék.
nekem a legdurvább az a barátom +1 pasi volt, de ahelyett hogy kellemetlen lenne, a legjobb volt ami történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!