Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tabletta legdurvább mellékhatásai tapasztalaitok szerint?
akarok szedni csak nagyon félek, mert egyszer már szedtem és eléggé szenvedtem tőle a különböző mellékhatásoktól, két hét után abba kellett hagynom. (és 2 doki is leszart..:( de a mostanit azt imádom rengeteg minden köszönhetek neki:) ) és érdekelne ki hogyan éli meg a tabletta szedését.
köszi
jó persze ezt én is tudom :D
de ezen kivül?:)
Ha a mostani dokid olyan jó, miért nem kérdezted meg erről? Ő biztosan nem azt válaszolja, hogy bikicsunáj. :)
és mivel van több páciense, általuk közvetlenül hall tapasztalatokat, nem csak előre megírt mellékhatásokról számolhat be.
Állandó haspuffadás, ragyásság, fejfájás, hányinger, hasfájás +20 kg, állandó mellfájdalom, 0 libidó, hüvelygyulladások stb.
Most 1,5 év után és a 4. fajta gyógyszer után erősen gondolkozom, hogy abba kéne hagynom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!