KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » 😐 Mennyire taszĂ­tĂł a sötĂ©tebb...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

😐 Mennyire taszĂ­tĂł a sötĂ©tebb szĂ­nƱ intim rĂ©giĂł?

Figyelt kérdés

KĂ©rem szĂ©pen tĂ©nyleg ƑszintĂ©n vĂĄlaszoljatok. Nem kell eufemizmus, se semmi ilyesmi. Pontosan tudom hol ĂĄllok sorba Ă©s miĂ©rt.

VilĂĄgos bƑrƱ harmincas ember vagyok, mĂĄshol nincs hyperpigmentĂĄciĂłm, szĂłval totĂĄl vĂĄratlanul Ă©ri azt, aki meglĂĄt alsĂł nĂ©lkĂŒl. Nem tĂșl fehĂ©r a bƑröm, de alapvetƑen vilĂĄgos. Csakhogy a pĂ©niszem, herezacskĂłm (Ă©s hĂĄtrĂ©bb is minden) sokkal erƑsebben pigmentĂĄlt. FƑleg akkor tƱnik fel, mikor összement ĂĄllapotban vannak a nemiszervek.

Ugyebår a pigment mennyiség mindig fix, de mikor összezsugorodik a zacsim meg a péniszem, akkor ez a festékanyag kisebb felszínen tömörödik, magyarån mégsötétebb lesz.

LĂĄttĂĄtok mĂĄr ilyet? Mennyire tudjĂĄtok/tudnĂĄtok tolerĂĄlni vagy megszokni? FĂ©rfiak vĂ©lemĂ©nye is Ă©rdekel, Ƒk talĂĄn nyiltabban fogalmaznak. Az egy dolog, hogy -ha magambĂłl indulok ki,- minket hetero fĂ©rfiakat totĂĄl hidegen hagy milyen ĂĄrnyalatĂș a nƑ puncija, gĂĄtja Ă©s ĂĄnusza, de most mĂĄsok vĂ©lemĂ©nye Ă©rdekelne. Mindenkit felfelĂ© pontozok, aki konkrĂ©t vĂĄlaszt ad. Köszönöm neki elƑre is!

Gondolom, mĂĄsok irigyek hogy nekem nincs kisebbsĂ©gi komplexusom a fejem bĂșbjĂĄnĂĄl, a cipƑmĂ©retemnĂ©l Ă©s a kettƑ között sem, de ez az egyik megvĂĄltoztathatatlan dolog, amin sokszor elgondolkodom a kĂŒlsƑmmel kapcsolatban.

dec. 26. 17:08
1 2 3
 21/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#20 emiatt ne nĂĄlam rĂșgd az ajtĂłt. Én errƑl nem tehetek. EnnĂ©l a kĂ©rdĂ©snĂ©l anonim mĂłdon viszont nem Ă©rzem aggĂĄlyosnak, ha kĂ©rdezem.

Råadåsul relevåns a vålaszok értelmezése szempontjåból

dec. 26. 22:56
 22/28 anonim ***** vĂĄlasza:
Nekem bejon
dec. 27. 07:18
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 23/28 anonim ***** vĂĄlasza:
nekem is ilyesmi, a barĂĄtnƑm meg is jegyezte, de nem hinnĂ©m, hogy zavarĂł lenne, hetero F
dec. 29. 18:15
 24/28 anonim ***** vĂĄlasza:

Nekem ez totĂĄl tetszik. Izgalmas, hogy ezen a terĂŒleten is kĂŒlönbözƑek vagyunk mi, emberek.

55N vagyok, szĂłval volt pĂĄr tapasztalatom. Kb majdnem az összes pasimnak pigmentĂĄltabb volt az anusnĂĄl, zacsi körĂŒl.

dec. 30. 07:26
 25/28 anonim ***** vĂĄlasza:
0%

håt elég fura

fehér magyarnak ne legyen negró puncusa :D se farka

de am ez remélem vicc,

jan. 1. 17:58
 26/28 anonim ***** vĂĄlasza:
0%

nekem az taszĂ­tĂł hogy rĂ©szletesen beszĂĄmolsz a pöcsödrƑl

nekem ez xd

van amirƑl egy igazi fĂ©rfi sosem beszĂ©l, pĂ©ldĂĄul ez. amĂ­g hisztis pecsakĂ©nt ilyenekrƑl sĂ­rtok srĂĄcok addig felejtsĂ©tek el az igazi kapcsolatokat, mert ezt messzirƑl megĂ©rzik a nƑk.

jan. 1. 18:25
 27/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#26 egy igazi irigy szĂŒz vagy. LĂĄtom EQ-d se több, mint az IQ-d.

#25 is hasonlĂłan haszontalan, vĂĄlasznak nem tekinthetƑ ideböfögĂ©s.

Ilyenek miatt ne forgalmazzatok mĂĄr (adatot) a vilĂĄghĂĄlĂłn, mert feleslegesen terhelitek.

jan. 1. 20:49
 28/28 anonim ***** vĂĄlasza:
50%

ez akkor ĂĄllnĂĄ meg a helyĂ©t ha valami Ă©rtelmesrƑl beszĂ©lsz Ă©s nem a pigmentes farkadrĂłl

de nem baj tesĂł

jan. 1. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!