Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ Mennyire taszĂtĂł a sötĂ©tebb szĂnƱ intim rĂ©giĂł?
KĂ©rem szĂ©pen tĂ©nyleg ĆszintĂ©n vĂĄlaszoljatok. Nem kell eufemizmus, se semmi ilyesmi. Pontosan tudom hol ĂĄllok sorba Ă©s miĂ©rt.
VilĂĄgos bĆrƱ harmincas ember vagyok, mĂĄshol nincs hyperpigmentĂĄciĂłm, szĂłval totĂĄl vĂĄratlanul Ă©ri azt, aki meglĂĄt alsĂł nĂ©lkĂŒl. Nem tĂșl fehĂ©r a bĆröm, de alapvetĆen vilĂĄgos. Csakhogy a pĂ©niszem, herezacskĂłm (Ă©s hĂĄtrĂ©bb is minden) sokkal erĆsebben pigmentĂĄlt. FĆleg akkor tƱnik fel, mikor összement ĂĄllapotban vannak a nemiszervek.
UgyebĂĄr a pigment mennyisĂ©g mindig fix, de mikor összezsugorodik a zacsim meg a pĂ©niszem, akkor ez a festĂ©kanyag kisebb felszĂnen tömörödik, magyarĂĄn mĂ©gsötĂ©tebb lesz.
LĂĄttĂĄtok mĂĄr ilyet? Mennyire tudjĂĄtok/tudnĂĄtok tolerĂĄlni vagy megszokni? FĂ©rfiak vĂ©lemĂ©nye is Ă©rdekel, Ćk talĂĄn nyiltabban fogalmaznak. Az egy dolog, hogy -ha magambĂłl indulok ki,- minket hetero fĂ©rfiakat totĂĄl hidegen hagy milyen ĂĄrnyalatĂș a nĆ puncija, gĂĄtja Ă©s ĂĄnusza, de most mĂĄsok vĂ©lemĂ©nye Ă©rdekelne. Mindenkit felfelĂ© pontozok, aki konkrĂ©t vĂĄlaszt ad. Köszönöm neki elĆre is!
Gondolom, mĂĄsok irigyek hogy nekem nincs kisebbsĂ©gi komplexusom a fejem bĂșbjĂĄnĂĄl, a cipĆmĂ©retemnĂ©l Ă©s a kettĆ között sem, de ez az egyik megvĂĄltoztathatatlan dolog, amin sokszor elgondolkodom a kĂŒlsĆmmel kapcsolatban.
#20 emiatt ne nĂĄlam rĂșgd az ajtĂłt. Ăn errĆl nem tehetek. EnnĂ©l a kĂ©rdĂ©snĂ©l anonim mĂłdon viszont nem Ă©rzem aggĂĄlyosnak, ha kĂ©rdezem.
Råadåsul relevåns a vålaszok értelmezése szempontjåból
Nekem ez totĂĄl tetszik. Izgalmas, hogy ezen a terĂŒleten is kĂŒlönbözĆek vagyunk mi, emberek.
55N vagyok, szĂłval volt pĂĄr tapasztalatom. Kb majdnem az összes pasimnak pigmentĂĄltabb volt az anusnĂĄl, zacsi körĂŒl.
håt elég fura
fehér magyarnak ne legyen negró puncusa :D se farka
de am ez remélem vicc,
nekem az taszĂtĂł hogy rĂ©szletesen beszĂĄmolsz a pöcsödrĆl
nekem ez xd
van amirĆl egy igazi fĂ©rfi sosem beszĂ©l, pĂ©ldĂĄul ez. amĂg hisztis pecsakĂ©nt ilyenekrĆl sĂrtok srĂĄcok addig felejtsĂ©tek el az igazi kapcsolatokat, mert ezt messzirĆl megĂ©rzik a nĆk.
#26 egy igazi irigy szĂŒz vagy. LĂĄtom EQ-d se több, mint az IQ-d.
#25 is hasonlĂłan haszontalan, vĂĄlasznak nem tekinthetĆ ideböfögĂ©s.
Ilyenek miatt ne forgalmazzatok mĂĄr (adatot) a vilĂĄghĂĄlĂłn, mert feleslegesen terhelitek.
ez akkor ĂĄllnĂĄ meg a helyĂ©t ha valami Ă©rtelmesrĆl beszĂ©lsz Ă©s nem a pigmentes farkadrĂłl
de nem baj tesĂł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!