KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » 😐 Mennyire taszĂ­tĂł a sötĂ©tebb...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

😐 Mennyire taszĂ­tĂł a sötĂ©tebb szĂ­nƱ intim rĂ©giĂł?

Figyelt kérdés

KĂ©rem szĂ©pen tĂ©nyleg ƑszintĂ©n vĂĄlaszoljatok. Nem kell eufemizmus, se semmi ilyesmi. Pontosan tudom hol ĂĄllok sorba Ă©s miĂ©rt.

VilĂĄgos bƑrƱ harmincas ember vagyok, mĂĄshol nincs hyperpigmentĂĄciĂłm, szĂłval totĂĄl vĂĄratlanul Ă©ri azt, aki meglĂĄt alsĂł nĂ©lkĂŒl. Nem tĂșl fehĂ©r a bƑröm, de alapvetƑen vilĂĄgos. Csakhogy a pĂ©niszem, herezacskĂłm (Ă©s hĂĄtrĂ©bb is minden) sokkal erƑsebben pigmentĂĄlt. FƑleg akkor tƱnik fel, mikor összement ĂĄllapotban vannak a nemiszervek.

Ugyebår a pigment mennyiség mindig fix, de mikor összezsugorodik a zacsim meg a péniszem, akkor ez a festékanyag kisebb felszínen tömörödik, magyarån mégsötétebb lesz.

LĂĄttĂĄtok mĂĄr ilyet? Mennyire tudjĂĄtok/tudnĂĄtok tolerĂĄlni vagy megszokni? FĂ©rfiak vĂ©lemĂ©nye is Ă©rdekel, Ƒk talĂĄn nyiltabban fogalmaznak. Az egy dolog, hogy -ha magambĂłl indulok ki,- minket hetero fĂ©rfiakat totĂĄl hidegen hagy milyen ĂĄrnyalatĂș a nƑ puncija, gĂĄtja Ă©s ĂĄnusza, de most mĂĄsok vĂ©lemĂ©nye Ă©rdekelne. Mindenkit felfelĂ© pontozok, aki konkrĂ©t vĂĄlaszt ad. Köszönöm neki elƑre is!

Gondolom, mĂĄsok irigyek hogy nekem nincs kisebbsĂ©gi komplexusom a fejem bĂșbjĂĄnĂĄl, a cipƑmĂ©retemnĂ©l Ă©s a kettƑ között sem, de ez az egyik megvĂĄltoztathatatlan dolog, amin sokszor elgondolkodom a kĂŒlsƑmmel kapcsolatban.

dec. 26. 17:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** vĂĄlasza:

Nekem elég egyedi a színezése még, mert van rajta pigment folt és van mås egyedisége is és még SOHA nem volt vele gond 30+ évem alatt és 10+ partnerem mellett.

Hetero férfi

dec. 26. 17:59
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Köszi nektek! #9,#10,#11 ti melyik koråbbi vålaszoló vagytok?

Låttåtok mår ilyet személyesen? Mennyi a korotok?

dec. 26. 18:03
 13/28 anonim ***** vĂĄlasza:
Nem vĂĄlaszoltam elƑtte. 25 vagyok Ă©s egy partnerem volt, akinek sötĂ©tebb volt ott. Nem extrĂ©men, de sötĂ©tebb.
dec. 26. 18:08
 14/28 anonim ***** vĂĄlasza:
Jaj lemaradt, 10 Ă©s 13 voltam.
dec. 26. 18:08
 15/28 anonim ***** vĂĄlasza:
9-es vagyok, az volt az elsƑ kommentem ide.
dec. 26. 18:22
 16/28 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Köszi mindenki. Na Ă©s ki lĂĄtott mĂĄr ilyet Ă©lƑben? HĂĄny pasibĂłl mennyinĂ©l?
dec. 26. 18:29
 17/28 anonim ***** vĂĄlasza:
HĂĄnyinger
dec. 26. 19:56
 18/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Teljesen Ƒszinte leszek nekem nem tetszik a sötĂ©tebb intim rĂ©giĂł, ettƑl fĂŒggetlenĂŒl nem ez alapjĂĄn Ă­tĂ©lem meg a partnerem.

Viszont tĂ©ny, hogy a legtöbb embernek valamivel sötĂ©tebb odalent, a sajĂĄtom is, pedig ha nem megyek napra elĂ©ggĂ© vĂĄmpĂ­r bƑröm van. viszont a farkam soha nem lĂĄtott napot mĂ©gis olyan a szĂ­ne mintha rendszeresen szoliba jĂĄrna, a zacsi nem, csak a töve.

Amit viszont megfigyeltem videĂłkban, hogy a "latin" tĂ­pusu embereknĂ©l jelentƑsen sötĂ©tebb a bƑrĂŒk odalent, miközben az Ă­rek vörösek ott is totĂĄl fehĂ©rek illetve pirospozsgĂĄsak.

A fehĂ©r bƑrĂŒ romĂĄknak pedig totĂĄl barna a nemiszervĂŒk.

Engem is foglalkoztatott ez a kérdés és

kitalĂĄltam rĂĄ egy mondĂĄst is, hogy mutasd a farkad megmondom ki vagy :)

F/36/Bi

dec. 26. 19:57
 19/28 anonim ***** vĂĄlasza:

RemĂ©lem, nem ez lesz a következƑ mĂĄnia a farokmĂ©rgetƑs kĂ©rdĂ©sek mellett/utĂĄn. :D

Teljesen normĂĄlis az intim terĂŒletek erƑsebb pigmentĂĄltsĂĄga, kinek ennyire, kinek annyira, ez mĂĄr a lehetƑ legritkĂĄbb esetben lehet ok arra normĂĄlis esetben, hogy valakit elhagyjanak...

24N

dec. 26. 20:02
 20/28 anonim ***** vĂĄlasza:
mĂĄr ott tartunk hogy a szexuĂĄlis irĂĄnyultsĂĄgot a CV ben is le kell Ă­rni mi
dec. 26. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!