Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ Mennyire taszĂtĂł a sötĂ©tebb szĂnƱ intim rĂ©giĂł?
KĂ©rem szĂ©pen tĂ©nyleg ĆszintĂ©n vĂĄlaszoljatok. Nem kell eufemizmus, se semmi ilyesmi. Pontosan tudom hol ĂĄllok sorba Ă©s miĂ©rt.
VilĂĄgos bĆrƱ harmincas ember vagyok, mĂĄshol nincs hyperpigmentĂĄciĂłm, szĂłval totĂĄl vĂĄratlanul Ă©ri azt, aki meglĂĄt alsĂł nĂ©lkĂŒl. Nem tĂșl fehĂ©r a bĆröm, de alapvetĆen vilĂĄgos. Csakhogy a pĂ©niszem, herezacskĂłm (Ă©s hĂĄtrĂ©bb is minden) sokkal erĆsebben pigmentĂĄlt. FĆleg akkor tƱnik fel, mikor összement ĂĄllapotban vannak a nemiszervek.
UgyebĂĄr a pigment mennyisĂ©g mindig fix, de mikor összezsugorodik a zacsim meg a pĂ©niszem, akkor ez a festĂ©kanyag kisebb felszĂnen tömörödik, magyarĂĄn mĂ©gsötĂ©tebb lesz.
LĂĄttĂĄtok mĂĄr ilyet? Mennyire tudjĂĄtok/tudnĂĄtok tolerĂĄlni vagy megszokni? FĂ©rfiak vĂ©lemĂ©nye is Ă©rdekel, Ćk talĂĄn nyiltabban fogalmaznak. Az egy dolog, hogy -ha magambĂłl indulok ki,- minket hetero fĂ©rfiakat totĂĄl hidegen hagy milyen ĂĄrnyalatĂș a nĆ puncija, gĂĄtja Ă©s ĂĄnusza, de most mĂĄsok vĂ©lemĂ©nye Ă©rdekelne. Mindenkit felfelĂ© pontozok, aki konkrĂ©t vĂĄlaszt ad. Köszönöm neki elĆre is!
Gondolom, mĂĄsok irigyek hogy nekem nincs kisebbsĂ©gi komplexusom a fejem bĂșbjĂĄnĂĄl, a cipĆmĂ©retemnĂ©l Ă©s a kettĆ között sem, de ez az egyik megvĂĄltoztathatatlan dolog, amin sokszor elgondolkodom a kĂŒlsĆmmel kapcsolatban.
Nekem elĂ©g egyedi a szĂnezĂ©se mĂ©g, mert van rajta pigment folt Ă©s van mĂĄs egyedisĂ©ge is Ă©s mĂ©g SOHA nem volt vele gond 30+ Ă©vem alatt Ă©s 10+ partnerem mellett.
Hetero férfi
Köszi nektek! #9,#10,#11 ti melyik koråbbi vålaszoló vagytok?
Låttåtok mår ilyet személyesen? Mennyi a korotok?
Teljesen Ćszinte leszek nekem nem tetszik a sötĂ©tebb intim rĂ©giĂł, ettĆl fĂŒggetlenĂŒl nem ez alapjĂĄn ĂtĂ©lem meg a partnerem.
Viszont tĂ©ny, hogy a legtöbb embernek valamivel sötĂ©tebb odalent, a sajĂĄtom is, pedig ha nem megyek napra elĂ©ggĂ© vĂĄmpĂr bĆröm van. viszont a farkam soha nem lĂĄtott napot mĂ©gis olyan a szĂne mintha rendszeresen szoliba jĂĄrna, a zacsi nem, csak a töve.
Amit viszont megfigyeltem videĂłkban, hogy a "latin" tĂpusu embereknĂ©l jelentĆsen sötĂ©tebb a bĆrĂŒk odalent, miközben az Ărek vörösek ott is totĂĄl fehĂ©rek illetve pirospozsgĂĄsak.
A fehĂ©r bĆrĂŒ romĂĄknak pedig totĂĄl barna a nemiszervĂŒk.
Engem is foglalkoztatott ez a kérdés és
kitalĂĄltam rĂĄ egy mondĂĄst is, hogy mutasd a farkad megmondom ki vagy :)
F/36/Bi
RemĂ©lem, nem ez lesz a következĆ mĂĄnia a farokmĂ©rgetĆs kĂ©rdĂ©sek mellett/utĂĄn. :D
Teljesen normĂĄlis az intim terĂŒletek erĆsebb pigmentĂĄltsĂĄga, kinek ennyire, kinek annyira, ez mĂĄr a lehetĆ legritkĂĄbb esetben lehet ok arra normĂĄlis esetben, hogy valakit elhagyjanak...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!