Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiábrándító, ha közvetlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, ha közvetlenül szex előtt valaki elmegy a WC-re nagy dologra, és úgy jön vissza, kezdeni az aktust?

Figyelt kérdés
tegnap 12:42
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Nem baj, csak mossa már meg magát tusfürdő+víz kombinációval!

Azért nem állatok vagyunk mégsem. Én is megmosom magam kakkantás után, mindig (nem csak ha lesz szex). Ennyi szerintem igazán elvárható egy nőtől is. Az igényesség itt kezdődik, és nem ott hogy milyenre borotválja a punciját, mert az full mindegy.

tegnap 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Ezek normál emberi szükségletek...ha utána "aktusra alkalmas állapotba hozza magát", akkor semmi gond ezzel.

Ha utána nem tisztítja meg magát odalent hanem egyből belevágna a szexbe, akkor az már zavarna.

tegnap 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha kell, akkor kell. A komfortérzethez hozzá tartozik. Csak utána mosakodjunk is meg.
tegnap 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Inkább előtte menjen ki, mint közben. 40 év házasságom alatt nem volt rá még példa. Egyikünknek sem kellett pont akkor. Pedig a hasmars nagy úr. Amikor csak szellentenél egyet de a nadrágod megy tele vele. Csak az nem minden napos, pláne a szexszel még soha nem ütközött.
tegnap 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Miért lettem lepontozva??! Ki az itt, aki szeret mocskos végbélnyilással szexelni? 🤢

#1 voltam

tegnap 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, nálam szakító ok.
tegnap 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
#5, nekünk is van bidénk, és mindig használom is, de szex előtt meg főleg megmosakodom. Kivéve, ha este épp akkor zuhanyoztam le és rögtön az után következik a szex. :)
tegnap 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 örülök, hogy te is figyelsz a részletekre. Javaslom, hogy azért a ló másik oldalára se ess át. Szerintem nem feltétlen kell közvetlen szex előtt mosakodni.

Amúgy nekem nincs bidém, de fürdőkáddal is csodásan és hamar megoldható a dolog. Meg is oldom amikor csak tudom, annak ellenére is, hogy most nincs senkim.

#1 voltam

tegnap 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Hàt ha nem volt benne annyi hogy seggét megmossa akkor igénytelen
ma 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!