Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha közvetlenül szex előtt valaki elmegy a WC-re nagy dologra, és úgy jön vissza, kezdeni az aktust?
Nem baj, csak mossa már meg magát tusfürdő+víz kombinációval!
Azért nem állatok vagyunk mégsem. Én is megmosom magam kakkantás után, mindig (nem csak ha lesz szex). Ennyi szerintem igazán elvárható egy nőtől is. Az igényesség itt kezdődik, és nem ott hogy milyenre borotválja a punciját, mert az full mindegy.
Ezek normál emberi szükségletek...ha utána "aktusra alkalmas állapotba hozza magát", akkor semmi gond ezzel.
Ha utána nem tisztítja meg magát odalent hanem egyből belevágna a szexbe, akkor az már zavarna.
Miért lettem lepontozva??! Ki az itt, aki szeret mocskos végbélnyilással szexelni? 🤢
#1 voltam
#7 örülök, hogy te is figyelsz a részletekre. Javaslom, hogy azért a ló másik oldalára se ess át. Szerintem nem feltétlen kell közvetlen szex előtt mosakodni.
Amúgy nekem nincs bidém, de fürdőkáddal is csodásan és hamar megoldható a dolog. Meg is oldom amikor csak tudom, annak ellenére is, hogy most nincs senkim.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!