Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiábrándító lenne, ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító lenne, ha szex után ezt mondaná mondaná nektek a partneretek?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy lánnyal. Jó volt a szex, miután ő elment, kielégített szájjal, és le is nyelte a g*cimet. Kb fél percre rá ittunk egy pohár kólát, böfögött egyet én meg mondtam viccesen annyit hogy "fuj". Ő meg visszakérdezett, hogy "most az a baj hogy felböfögtem a gyerekeidet?". Nem lenne számotokra ez egy kicsit kiábrándító? Nincs köztünk amúgy semmi, ő többet szeretne tőlem, én viszont nem tudom szeretnék e.

27F/28L

2023. okt. 22. 07:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Te beteg vagy…már miért lenne az?
2023. okt. 22. 07:47
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Alap dolog hogy a nők is szoktam büfögni és gondolom, hogy te is.

Az már más hogy én nőként próbálom minél halkabban, kulturáltabban, de gondolom hogy ő is

2023. okt. 22. 08:03
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
es ilyen agyhalottaknak nyelik le..😂
2023. okt. 22. 08:29
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
3-as, valószínűleg olyanok a nők is 🤣
2023. okt. 22. 08:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellet fújolni? Csak azért mondta utána amit mondott, hogy legyen mentsége miért böfögött mert te undorítónak állítottad be őt
2023. okt. 22. 08:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál a suttyó, a csaj csak leereszkedett a szövegével a te szintedre, hogy te is megértsd!
2023. okt. 22. 08:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Fiú, most nem azért, de hogy beszélsz? "g*cimet"? :/

A stílusodon látszik, hogy bunkó vagy, alapból is, meg mindenhogyan. A csaj hozzád illik.

2023. okt. 22. 10:23
 8/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem komolyan mondtam, hogy "fúj", csak vicceskedve. Mit lehet mondani egy ilyen szituban?
2023. okt. 22. 11:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem mit vagy kibukva. Te kezdtél viccesni, a csaj meg tok simán vette a lapot és ugyan úgy vissza vicceskedett neked.

Mit reagalj erre? Semmit. Rohogj rajta. Örülj hogy ilyen közvetlen a csaj és van humora. És h sexel veled.

2023. okt. 22. 11:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt te reagáltál sz@rul barátom. Jobb ha ezzel tisztában vagy. Amikor valakinek a szájába élvezel szerintem az már olyan viszony, hogy elvárható egy ilyen lazaság, sőt szerintem kötelező elvetni a kötött, úri normákat, öcsém.
2023. okt. 22. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!