Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító lenne, ha szex után ezt mondaná mondaná nektek a partneretek?
Lefeküdtem egy lánnyal. Jó volt a szex, miután ő elment, kielégített szájjal, és le is nyelte a g*cimet. Kb fél percre rá ittunk egy pohár kólát, böfögött egyet én meg mondtam viccesen annyit hogy "fuj". Ő meg visszakérdezett, hogy "most az a baj hogy felböfögtem a gyerekeidet?". Nem lenne számotokra ez egy kicsit kiábrándító? Nincs köztünk amúgy semmi, ő többet szeretne tőlem, én viszont nem tudom szeretnék e.
27F/28L
Poénnak szánta.
Ne dramatizáld túl szerintem. :)
Szerintem primitìv volt a csaj.
Volt egy nagyon közönsèges kollèganőm. Amellett, hogy àllandòan dugni akart mindenkivel àllandòan böfögött meg fingott ès nem èrtette, hogy ezzel mi a gond. De ne kis böfögèsre gondolj. Ha kèpen làtnàtok mèg sokan azt is mondanàtok, hogy jò csaj, de èlőben borzalmas volt màr a kisugàrzàsa is..
Tèged az az egy mondat zavart amit a làny kiejtett a szàjàn. Ha most ő olvasnà amit Te ìrtàl ès ilyen stìlusban az szerinted nem kiàbràndìtòbb?
Ezt gondold àt kèrlek mègegyszer!
Hat kissé túl natúr a hölgy.
En ilyet nem teszek, túlzás, fölösleges hangosakat böfögni .
Lehet nem jössz be neki, bunkó pasik es nök igy hozzak masik tudtara, hogy leböfögi, lefingja a partnerét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!