Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszafogottan kimutatni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogottan kimutatni az élvezetet mennyire kiábrándító?

Figyelt kérdés

Párommal lassan fél éve vagyunk együtt és alap esetben elég gyorsan elmegy. Nem extrém gyorsan, de nekem az élvezéshez kevés. 30 éves (én 28), szóval gyanítom ezek adottságok, amik nem vagy csak kis mértékben változnak majd.

Eddig többféle módon is meg tudtuk oldani a dolgot. Sokszor duplázunk, ilyenkor elsőre csak orál van (én adom).

Ha mondjuk este és utána reggel is együtt vagyunk, akkor bírja addig, míg nekem is jó.

Óvszerben is jobban bírta, de azt már elhagytuk és csak ezért nem nagyon akarjuk használni.

Ezekkel nem is volt baj, mert elég jól összecsiszolódtunk és az idő múlásával ő is elkezdte kicsit tovább bírni.

Pár napja viszont a korábban megszokottól eltérően teljesen sötétben csináltuk és már-már szinte túl hosszúra is nyúlt a dolog. Én egy maximálisan kielégítő szex után persze kérdeztem mitől volt most az, hogy ennyire sokáig bírta. Nem meglepő módon a sötét és a vizuális ingerek hiányát hozta fel, ami érthető. De közben említette, hogy látni engem ahogy élvezem a szexet olyan szinten kikészíti, hogy attól megy el pillanatok alatt.

Én nem vagyok egy hangosan nyögdécselő típus, de azért nyöszörgök és elég aktívan élem meg a gyönyöröket.

Tegnap reggel lévén tök világos volt már gondoltam visszafogom kicsit magam. Kicsit kevésbé voltam aktív és próbáltam nem kimutatni mikor kezd igazán jó lenni. Magamat is meglepve hatalmas orgazmusom volt és mivel a legvégén már nem tudtam és akartam kontrollálni magam a párom is velem együtt élvezett el. Állítása szerint pont az én gyönyörömet látva/érezve lett vége.

Persze megbeszéltük a dolgot. Ma reggel pedig már meg is ismételtük ennek fényében.

Én a saját magam szempontjából ezt piszkosul élveztem. Úgy érzem csak felgyűlik a feszültség és ha lehet mondani még intenzívebben tör utat magának az utolsó fél percre. Ezt már nem is tudom kontrollálni, hangok, testem rángása terén is kimutatom.

Páromat kérdeztem és ő azért kettősnek írta ezt le. Neki olyan érzése van, mint ha lerövidülne a szex és csak egy nagyon rövid, de nagyon intenzív élmény lenne. Ugyanakkor azt mondja, hogy az viszont észveszejtő a végén. Azt mondta nyugodtan csináljuk így, amikor csak szeretném.

Én most úgy érzem szeretném. Magamat ismerve nem mindig, mert a változatosság mindig is fontos volt nekem és gyorsan veszítene is a varázsából. Minden 2. vagy 3. alkalommal viszont én el tudnám viselni, hogy így csináljuk.

Ami a problémám és a kérdésem, hogy azt érzem ezzel a párom szexuális élményét jelentősen rontom. Önzőnek érzem a behatolás utána perceket, hogy én magamra koncentrálok, a saját élvezetemre és arra, hogy azt ne nagyon mutassam. Ő meg addig egy darab fával érezheti magát.

Persze tudom, hogy nincs teljesen így, mert a pózok és mozgások tekintetében aktív vagyok és a végén tényleg hatalmasat élvezett ő is, de mégis.

Úgyis nagyon nagy arányban pasik vannak itt. Ti hogy viszonyulnátok egy ilyen helyzethez? Csak a kedvemért mondta, hogy csináljuk így, vagy tényleg ugyanolyan jó neki is?

2023. márc. 23. 10:00
 1/3 érdeklődő35 ***** válasza:
80%
Ugyanolyan jó neki. Legalábbis nekem mint pasinak az élvezet= élvezet. Az hogy imádja hogy közben nekwd nagyon jó, egy plusz kéjes, /önigazoló/ dolog 🤩
2023. márc. 23. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Minden más területen is igyekszel a joban is megtalálni a szart, vagy ez a speciális területed?
2023. márc. 23. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem túlgondolod. Ha jó, akkor csináljátok így.
2023. márc. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!