Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj fenekén volt egy két karcolás múltkor, más durván belemarkolhatott vagy csak egyéb sérülés lehetett?
Figyelt kérdés
Egyfajta barátság extrakkal dolog. nem kérdeztem végül rá, meg kicsit beis voltam rúgva, de mint amikor meghorzsolja az embert egy szög vagy hasonló...aztan csak kivancsi lettem így utólag, h vki más markolhatta szet vagy egyéb "baleset"dec. 24. 07:57
1/12 anonim válasza:
Tuti más is kezelgeti, főleg ha veled is csak ősze jár, sőt, ha még jól is néz ki akkor nagy a valószínűsége.
2/12 anonim válasza:
Szerintem lekúrta valaki a bigét. Pasi órája vagy valami megsérthette. 😃
3/12 anonim válasza:
Máshol is volt ilyen karcolás? Nekem pl.a testemen több helyen vannak karcolás szerű sebek. Ekcéma szerű, viszket is. Amúgy meg ha beteges féltékeny vagy, azon ez a válasz sem segít. Örülj inkább, mert ha szeret téged, tök feleslegesen cseszed el a boldogságotokat.
4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is, bár ha igyis van nem zavarna, csak kivancsi vagyok.. Direktbe ugyan nem kérdeztem rá, csak céloztam rá,ő meg erre azzal, h nincs más. Mondjuk amse szeretik a nők bevallani,ha r. bancoskodnak, inkább az ártatlanság szeretik tükrözni.
dec. 24. 08:17
5/12 A kérdező kommentje:
4# Máshol nem. Meg ezis csak egyszer volt. Milyen boldogságot? Nem együtt vagyunk, csak neha programozunk meg megbeszeljuk kivel mizu.
Nem féltékenységbol kérdezem, csak szeretem a tiszta lapokat, meg lehet még beis jönne nehai r.bancosabb vagyai
dec. 24. 08:21
6/12 anonim válasza:
Szerintem 99% hogy nem ez történt de azért leírom az esetemet. Én póló+bugyi kombinációban alszom. Van egy macskám, szobacica. Egyszer rajtam feküdt miközben telefonoztam és amikor fel akartam kelni elfelejtettem hogy rajtam van, és hirtelen mozdultam. Ő pedig a fenekemet és a combomat is végigkarmolta :]
7/12 anonim válasza:
Valami más lesz. Ha meg markolják a seggem, mondjuk szex közben, mert fut meg a hév, nem lesz karcolásszerű. Piros igen, de az más jellegű. És hamar elmúlik.
8/12 anonim válasza:
Nem vagytok egy pár, nem kell hűségesnek lennie hozzád. Nyilván mással is szexelget.
9/12 anonim válasza:
Amíg nem a háta van összekarmolva, addig nem kutya...
10/12 anonim válasza:
Biztos csipkebogyót volt szedni, és a kesztyű bizony nem védi az alfelet, ha bemászik a bokorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!