Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem harapás, foggal karcolá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem harapás, foggal karcolás miatt, mitől lehet fájdalmas a szopás kiszívás "résznél"?

Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért mert szívod/szívja. Az kellemetlen, a vákuum miatt. Nem atomfizika.

N

2021. okt. 23. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és egyéni, kinek mennyire érzékeny erre. Van aki élvezi, de sokaknak kellemetlen érzés
2021. okt. 23. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szívásnál nem szokott fájdalmas lenni nekem legalább is...

A fogon kívül esetleg kemény szájpadlás/torok szokott baj lenni, (inkább szájpadlás).

Meg ha eleve meg van sérülve/ki van kopva a farok. Ha meg hosszú körmöd van és vered is, az is tök kockázatos dolog...

Szerencsére nem elviselhetetlen érzés egyik se... csak elmenni tőle nehezebb és elég frusztráló ha az ember többször újra és újra elmenne és hirtelen egy fogazás vagy hasonló.

Ha eléggé megsérül elmenni is nehéz... szerencsére hamar gyógyul 1-2 nap.

2021. okt. 23. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon egyéni. Szerintem a legjobb a harapás meg a foggal karcolás, ha jó helyen csinálják és érzéssel. Szerencsére az én csajom ennek mestere. Én mindig azt szoktam mondani, hogy az orál szexnek három fokozata van. A kezdő csaj véletlenül fogaz és kellemetlen érzést okoz. A haladó meg tudja csinálni, hogy nem fogaz. Aki meg már nagyon jó az használja a fogát de tudja, hogy hol és hogyan.
2021. okt. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!