Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek meg szexi annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek meg szexi annak ellenere, hogy a combjaim tele vannak par honapos karcolas nyomokkal?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 11:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Sok embernek vannak hegei.
2021. ápr. 22. 11:56
 2/27 anonim ***** válasza:
63%

nekem biztos, hogy nem.

egyszerűen ránézni sem tudok önvagdosás miatti hegekre, összeszorul tőle a gyomrom.

2021. ápr. 22. 12:11
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
attól függ, te csináltad magadnak?
2021. ápr. 22. 12:12
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Persze hogy lehetsz!
2021. ápr. 22. 12:13
 5/27 A kérdező kommentje:
Es ha a csuklomon meg az egesz karomon hosszu csikban van, az is kiabrandito?
2021. ápr. 22. 12:36
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Nézd nem mindegy milyen erős milyen mértékű, és legfőképpen miért keletkezett!
2021. ápr. 22. 12:41
 7/27 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom magadnak csináltad, ha a csuklódon is vannak. Figyelsz szerintem semmi szégyellnivaló nincs ebben. Volt egy nehéz időszakod, de túl vagy rajta, már nem csinálsz ilyeneket (ugye nem?). Szerintem ezek is hozzátartoznak ahhoz aki vagy, megmutatják milyen erős nő vagy, mennyi mindent túléltél. Aki ilyeneken fennakad annak valószínűleg amúgy se lennél fontos vagy nem szeret. Ezek a hegek mind az utad jelölik, amit bejártál. Nem értem miért mondják itt fentebb hogy attól függ te csináltad e. Ha nem te csináltad azért nem számít, ha te csináltad akkor meg azért amit fentebb írtam. Ne szégyenkezz miatta!

💪🏼

N

2021. ápr. 22. 12:45
 8/27 A kérdező kommentje:

Utolso: Nagyon koszonom, hogy ezt gondolod! ^^

Amugy igen, magamnak csinaltam, de mar nem szoktam, csak a nyomai maradtak meg, legfobbkeppen a karomon, a combomon annyira nem is latszik.

2021. ápr. 22. 12:49
 9/27 anonim ***** válasza:
73%
#7 ez nem felszínesség, hanem egyszerűen nagyon különbözik az életszemléletünk azokkal, akik úgy dolgozzák fel az élet nehéz helyzeteit, hogy magukat kezdik károsítani (és azokkal is nagyon különbözik, akik szerint ez annak a jele, hogy mennyi mindent túlélt és milyen erős az illető).
2021. ápr. 22. 13:07
 10/27 anonim ***** válasza:
82%
úgy meg főleg, hogy nem valami "rég volt, igaz sem volt" kisiklás nyoma tizenöt éves kor környékéről, hanem pár hónapja történt az egész. én így nem hinném el, hogy azóta értek annyit az illető érzelmi készségei, hogy többször bizton ne csináljon ilyet (vagy még valami ennél is rosszabbat).
2021. ápr. 22. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!