Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok, hogy viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, hogy viszonyultok ahhoz az esethez, ha egy szexuális eredetű kérdés kapcsán kaptok teszem fel egy privátot, olyan címen, hogy az adott pasi szeretne egy vélemény formálást magáról, ruhástól, vagy akár nélküle?

Figyelt kérdés

Csupán az esztétikai oldalt tekintve, magyarán mennyire találjátok szexinek/vonzónak a megjelenését?

Nem a tipikus dickpicekre gondolok félreértés ne essék, hanem az érdekel van olyan nő/lány aki egy korrekt kérést nem tiltással díjaz hanem érdemben reagál rá?

Régen volt egy kérdés (hasonló csak-nem általam) ahol csak a kommenteket olvasva, olyan feles arány lehetett, azt figyeltem meg, hogy főleg a 25-40 vagy feletti korosztály volt nyitott a kérdésben.

Nem kérek és nem küldök privátot!! Engem csupán a “gondolkodás-hozzá állás” kérdése érdekelne.

Kérlek pont emiatt KORt megadva írjon aki válaszolni kíván, aki nem tud értelmesen reagàlni kérem ne is tegye!

Szép napot mindenkinek! (:

2021. ápr. 21. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenekre korrekten reagálnek de a kéretlen dickpicekkel nem vagyok jóban

18L

2021. ápr. 21. 09:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Ment a zöld köszi :)
2021. ápr. 21. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem dikk pik es csak velemynt ker az nem zavar
2021. ápr. 21. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha véleményt kér akkor arra válaszolok.
2021. ápr. 21. 09:39
 5/7 A kérdező kommentje:
3-4 köszi, esetleg korotok? 😃
2021. ápr. 21. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Semmi ilyenre nem reagálok, mert nem kértem senkitől üzenetet.
2021. ápr. 21. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:

En szivesen elmondom a velemenyem, addig amig nem kezd nyomulni, ferjnel vagyok nem ismerkedni akarok.

30/N

2021. ápr. 22. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!