Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek meg szexi annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek meg szexi annak ellenere, hogy a combjaim tele vannak par honapos karcolas nyomokkal?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 11:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%
#9: nem az volt a kérdés hogy TE feleségül akarod e venni a kérdezőt. Bár amilyen idióta vagy valszeg te még szexre se kellenél neki. Kvára fogalmad nincsen hogy mi az oka annak h ezt csinálta de te már jössz okoskodni. A te elbaszott életedben lehet minden szivárvány meg csillámpóni volt mert a szüleid kinyalják a segged, de másoknak lehetnek nehéz pillanatai és a fájdalom sokszor csökkenti a pszichés feszültséget és szenvedést. Képzeld amikor engem szüleim kibsztak otthonról 17 évesen, teljesen egyedül voltam, akkor nekem is volt olyan hogy magamba haraptam vagy ököllel beleütöttem egy falba mert nem bírtam feldolgozni egyedül a sérelmeket. Nem mindenkit vesznek körül támogató szülők vagy barátok, teheti meg hogy pszichológushoz fordul, szóval a helyedben inkább kussolnék mert rohadt gázak a megnyilvánulásaid:)
2021. ápr. 22. 13:39
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Fhuu durva volt ezeket a kommenteket végig olvasni. Kedves kérdező. 23 éves vagyok, és a bal karom nekem is tele van hegekkel, igaz több mint 6 évesek. Eddig akikkel alakult kapcsolatom, senki nem reagált rájuk rosszul. Mindig amikor úgy éreztem, hogy itt az ideje, beszéltem róla és megmutattam az illetőnek. Amikor felvázoltam nekik, hogy mi történt és elmondtam nekik, hogyha akarják beszélek róla, mindig meghallgattak. Aki igazán kedvel, az nem fog emiatt lenézni és megítélni. Remélem sikerül enélkül leküzdeni mostantól a problémáidat és megtalálod a helyes utat. Ettől ne érezd magad kevesebbnek :)

#7-es: Megcirógatta nagyon a lelkem amit írtál. Bár nem nekem szólt, de köszönöm szépen én is :)

2021. ápr. 22. 13:54
 13/27 A kérdező kommentje:

11-es es 12-es: koszonom a valaszaitokat! Latom nem csak idiotak jarnak ide.

11-es neked meg meg koszonom, hogy kivedtel engem :)

2021. ápr. 22. 14:00
 14/27 anonim ***** válasza:
64%

mert akik nem nyalnak neked, hogy magadat vagdosni normális dolog, azok idióták? feltettél egy kérdést, kaptál hideget-meleget.

neked meg 11-es! csak fekete meg fehér minden? vagy gondtalan élet vagy a te sanyarú sorsod? másnak is vannak nehézségei, mégsem károsítja meg magát. nem voltak barátaid? te hibád, biztos nem vagy jó ember... látod, más is tud ismeretlenül ítélkezni, nem csak te ;)

(nem a 9es hozzászóló vagyok)

2021. ápr. 22. 15:31
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hanem akik csak okoskodni akarnak meg ki akarnak engem oktatni, arra nem vagyok kivancsi, azt se tudod, hogy miert csinaltam..de amugy sem kotnem az orrodra..

Amugy is nem ez volt a kerdesem, hogy normalis vagyok e vagy sem, es irtam is, hogy mar nem csinalom... -.-"

Egyebkent bocsanat, hogy le idiotaztalak...remelem nem bantottalak meg 9-es, elvegre azert van ez az oldal, hogy velemenyt mondjanak

2021. ápr. 22. 15:41
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok a #9-es, nem sértődtem meg, a 14-es választ valaki más írta, nem én.

én úgy értelmeztem a kérdést, hogy mit találunk szexinek. ez pedig fejben dől el, és ha nekem valami láttán csupa negatív érzésem van (és le is írtam, miért), azt sehogy sem tudom szexinek találni. megértem, hogy nem erkölcsi prédikációt kértél, nem is ez volt a szándékom. üdv.

2021. ápr. 22. 16:55
 17/27 anonim ***** válasza:
61%

ember, ott írtam a hsz végén, hogy nem én vagyok a 9es...

2021. ápr. 22. 17:07
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
17 jóvanna, látom most már
2021. ápr. 22. 17:12
 19/27 anonim ***** válasza:
43%

Istenem amúgy már nem is reagálok ezekre a megszólalásokra. Nem is az volt a kérdés hogy a hegeket szexinek találja valaki vagy sem lol. Alapvető hiányosságok vannak itt az emberekben. Kérdező kár volt feltenni itt a kérdést mert itt a társadalom kevésbé intelligens rétegei koncentrálódnak és nem ad valós képet. Csak nézd meg más kérdések alatt milyen undorító dolgokat képesek írni az itteni válaszolók. A valóságban a normális emberek közt nem lesz ez téma, ahogy a #12 is írta. Mindig lesz kivétel akit ez annyira zavar h rá se bír nézni, de azok amúgy sem olyan személyiségű emberek, akik neked kellenének..

#11 voltam

2021. ápr. 22. 20:34
 20/27 A kérdező kommentje:
16: ertheto
2021. ápr. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!