Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiuk csak a farkuk hosszával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk csak a farkuk hosszával vannak elfoglalva? Voltam egy sraccal azzal volt elfoglalva hogy milyen nagy van neki , megkerdeztem hany cm, azt mondta 17cm , én nemláttam méretesnek, sőt inkább vékonyak tűnt ,és nem éreztem hogy hűha mekkora...

Figyelt kérdés

Akkor ez nagy és velem van a baj?

Ha azt irom h sztem átlagos max akkor kva vagyok?

dec. 22. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Vastagság számít az átlag nőnek mert az tölti ki a hüvely falát

A vékony annak jó aki szűk hüvelyű

Testileg nem illetetek össze ennyi

dec. 22. 16:38
 2/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
83%
Szerintem inkább csak rádobott +3-4 centit arra a 14 centire. Főleg, ha nem érezted olyan nagynak.
dec. 22. 16:43
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
17%

Én speciel azzal, h aUSS Montana és a USS Missouri közt mennyi a felépítményekben az eltérés.

És persze, h mekkkkkkkora, ordenàré nagy 🍆om van. Ju-héj.

dec. 22. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Egyáltalán nem szégyen a nagyobb péniszeket szeretni! Sőt!
dec. 22. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Én sosem voltam elfoglalva a farkam méretével. Engem a nő látványa érdekel, nem a saját faxomé
dec. 22. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

sose vagy kva.. ez nem igaz.

sértődésből mondják. háát nem esik jól ha nagyon pofákat vág a bnőnk, szeretőnk hogy ez micsoda.

nőkön van egy lyuk oszt csá.. de nekünk meg elvárások vannak akár mondjátok akárnem

és ez a poszton is látszik hogy igenis számít :D

dec. 22. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Amit ők 17 nek mondanak,az 12 kb. Ha én mérem és tényleg annyi,akkor hiszem. Hülye én sem vagyok,van szemmértékem,de a farokméregetőket amúgy is offolom.
dec. 22. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

én aztt nem értem hogy minek kamuzgatni ilyeneket

a csajok is minden filter lofaszt beállítanak.. hogy szemem kifolyik :D tinderre gondolok

úgyis látunk titeket ha randi van.. literally semmi értelme :D

dec. 22. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

ti csajok a méricskélős csávókat offoljátok én meg a cukorborsó "magát 12 évesnek mutató" filterezős 25 éveseket offolom :D ennyi

szánalmas

dec. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!