Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk csak a farkuk hosszával vannak elfoglalva? Voltam egy sraccal azzal volt elfoglalva hogy milyen nagy van neki , megkerdeztem hany cm, azt mondta 17cm , én nemláttam méretesnek, sőt inkább vékonyak tűnt ,és nem éreztem hogy hűha mekkora...
Akkor ez nagy és velem van a baj?
Ha azt irom h sztem átlagos max akkor kva vagyok?
Vastagság számít az átlag nőnek mert az tölti ki a hüvely falát
A vékony annak jó aki szűk hüvelyű
Testileg nem illetetek össze ennyi
Én speciel azzal, h aUSS Montana és a USS Missouri közt mennyi a felépítményekben az eltérés.
És persze, h mekkkkkkkora, ordenàré nagy 🍆om van. Ju-héj.
sose vagy kva.. ez nem igaz.
sértődésből mondják. háát nem esik jól ha nagyon pofákat vág a bnőnk, szeretőnk hogy ez micsoda.
nőkön van egy lyuk oszt csá.. de nekünk meg elvárások vannak akár mondjátok akárnem
és ez a poszton is látszik hogy igenis számít :D
én aztt nem értem hogy minek kamuzgatni ilyeneket
a csajok is minden filter lofaszt beállítanak.. hogy szemem kifolyik :D tinderre gondolok
úgyis látunk titeket ha randi van.. literally semmi értelme :D
ti csajok a méricskélős csávókat offoljátok én meg a cukorborsó "magát 12 évesnek mutató" filterezős 25 éveseket offolom :D ennyi
szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!