Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz megkérdezni szex közben a lányt, hogy érzi-e a farkam?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:28
2/12 anonim válasza:
Igen.Inkább azt kérdezd, hogy jó érzés-e amit éppen akkor csinálsz.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem , barátom is meg szokta, de inkább csak azért, mert szexi :)
4/12 A kérdező kommentje:
Én csak a méretem miatt parázok
tegnapelőtt 22:30
5/12 anonim válasza:
#4 Hát ne parázz.Nem tudsz rajta változtatni.Ha nem érzi és ezt megmondj, akkor jobb lesz? Inkább azt kérdezd jó-e úgy, és ha nem, váltsatok pózt.
6/12 anonim válasza:
Nem gáz ha semmi reakciót nem észlelsz
Akkor gáz mikor hallod h nyög látszik hogy élvezi tekeri s csípőjét stb
Na ha az ilyet nyögte be a pasi azonnal elszállna az ihlet és minden hangulat és kedv
Szóval ha egyértelmű akkor ne kérdezd meg
7/12 anonim válasza:
Azért az látszik, hogy érzi-e. Ha belemar a hátadba vagy hátrabicsaklik a feje vagy kigúvad a szeme, akkor tuti érzi.
8/12 anonim válasza:
Én azt kérdeztem meg, hogy bent vagyok-e a punciban.
Gáz volt. De akkor vesztettem el a szüzességem, szal honnan kellett volna tudnom, hogy bent vagyok? Olyab volt a póz, hogy nem láttam semmit.
9/12 anonim válasza:
Gáz - mert alapból tudnod kellene hogy jó-e a csajnak. Egy ilyen mondattal saját magad járatod le! Ne filózz a dolgokon, hanem csináld úgy hogy a csajnak a lehető legjobb legyen! Ha ilyet kérdezel azzal megkérdőjelezed hogy élvezi-e, mintha megvádolnád, hogy megjátssza magát. Nagyon illúzióromboló.
10/12 anonim válasza:
Ha figyelsz rá,úgyis látod,hogy jó e neki. Az viszont biztos,hogy ha egy férfi szex közben is a farokméretével foglalkozik,páros lábbal rúgnám ki az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!