Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megengednétek a barátotoknak a mellszexet ha megkérdezné?
Figyelt kérdés
Hogy álltok a témához?2016. febr. 27. 12:10
1/14 anonim válasza:
ha adottak a méreteid hozzá, mért kell kérdezni? köpj közéjük, aztán a többit tudni fogja
3/14 anonim válasza:
Csinos lánynak tartom magam szép arccal és jó alakkal, de sajnos mellem semmi. Kb két bimbó a semmi közepén.
Megengedném én, de igazából nincs mellem, amivel mellszexelni lehetne.
22/L
4/14 Dnyepropetrovszk válasza:
Miért ne engednénk meg?
5/14 A harmadik szem válasza:
Engem is érdekelne, hogy erre hogyan tekintenek a lányok? Az orális kényeztetést azt még lehet viszonozni, viszont ez egy kicsit más. Nem tekintitek egy kicsit "egyenlőtlenségnek" ha a párotok ilyet kér/kérne?
6/14 anonim válasza:
Bár én nem vagyok nő, de szerintem nem egyenlőtlen, a mellük érzékeny, szóval nekik se lehet épp kellemetlen, persze, ha ésszel csinálja az ember. Van olyan aki szereti ha a fórokkal megpaskolják a melleit :PPPP Vagy a fenekét.
De lehet épp az ellenkezője is , hogy olyan konzervati vagy mi tudom én mi hogy idegenkedik ettől.
7/14 anonim válasza:
én nagyon szívesen engedem, és élvezni is szokta cserébe lehet ezt viszonozni egy kicsit hosszabb kényeztetéssel
9/14 anonim válasza:
Persze, én is imádom, jó érzés :)
10/14 anonim válasza:
nekem is van mellem, így ha egy pasi ezt kérné, vagy csak csinálná, nem lenne gond... ettől valószínű nem mennék el, de az sem utolsó, ha látom, mennyire élvezi :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!