Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért indított be ez a cigány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért indított be ez a cigány srác,holott bárki akit megkérdezek azt mondja hogy jó hülye vagyok jobbat erdemelnék?

Figyelt kérdés

Valami megfogott benne.Eszemágába sincs vele kapcsolatot létesíteni csak a szex izgatja a fantaziam vele,de szerintem ő még védekezni se szokott.Tényleg ekte cigány(bőrén nem látszik) de ahogy beszél,írni nem tud ,borzasztóan rossz a helyesírása,gondolatai azok nem rosszak.Alapvetoen tiszteletteljes ,velem van nincs nagy szája de amúgy nagy Dumas.

Egyszeruen meglátom és az jár csak a fejembe hogy neki esek 🤣

Miért?már két hónapja nem múlik ez el.Erdenes lenne szexelni egyet,és akkor utána legalább már nem érzem ezt ?egyszerűen nem tudom mi indít be ennyire nála,de ez a másik oldalról is igaz ,ő is nagyon durván rám van állva

nov. 11. 15:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Testvérek vagytok gondolom
nov. 11. 15:17
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
"leendő egyedülálló anyuka" loading...
nov. 11. 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Ezt hívják vágynak, komoly szexuális vágynak. Ez olyan mint a kettes számrendszer: 1 vagy 0. Azaz ellenállsz neki vagy szétrakod a lábad. Megérteni ne akard mert nem fogod.
nov. 11. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Biztos hogy beléd élvez. Én ezt tenném
nov. 11. 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:
39%

nem tudom mi az undorítóbb, hogy bvzi vagy, vagy hogy cigányokhoz vonzódsz?

köszi a választ!

nov. 11. 16:02
 6/12 A kérdező kommentje:

Én védekezés nélkül nem megyek bele,annyi eszem van,de nagyon akarom vele legalább egyszer aztán talán elmulik

Csak egyszerűen annyira érthetetlen tényleg ez a vonzódás,megőrülök tőle és mindenki hülyének tart akinek ezt elmondom hogy pont ő

Hát mondom mit csináljak

Az a baj mindennap látom ráadásul.

nov. 11. 16:03
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
A védekezés ok, szerintem simán belemegy mert a szádba is szívesen fog élvezni.
nov. 11. 16:10
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
Mert a cigányok jobbak és ezt te is érzed. Készülj fel. Úgy eg fog dugni, hogy utána nem fog kelleni magyar pasi.
nov. 11. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
1Ha higiénia rendben, dugjál vele. De ez rontja majd az értéked mások előtt, ha megtudják. És mehtudják.
nov. 11. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szexelj vele, és egy "örökkévaló "élményed marad de nem jó értelemben, főleg ha nem is védekezik, gratula, látom az "ösztön hajt csak, ha érted.
nov. 11. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!