Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vérpénisznek csak szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vérpénisznek csak szerintem is hátránya van előnye meg semmi ?

Figyelt kérdés
Lankadtan 7 centi állva 16. Olyan rossz lenne ha így meglátna valaki hogy milyen kicsi. A másik meg hogy amikor elkezdem verni olyan rossz hogy arra a kicsi péniszre kell ráfogni az elején. Óvszerben ha lankadni kezd veszít ugye rögtön a méretéből és kb harangozik az óvszerben. Azt is hallottam hogy könnyebben lesz erekciós zavara egy vérpéniszű embernek a későbbiekben.
ma 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
El ne hidd már hogy keményebb , de nyugodtan recskázz akkor azt nem látja senki.
ma 12:03
 12/19 anonim ***** válasza:
9. És akkor mi van??
ma 12:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Oké, de óvszerben hátrány ha veszít a méretből. Meg szerintem felállítani is nehezebb a vérpéniszt.
ma 12:16
 14/19 Horst ***** válasza:
Azt, hogy milyen könnyen lehet "felállítani" nem befolyásolja a típus. Nekem is "vérpéniszem" van, bruttó 3 másodperc alatt kemény lesz, hozzám sem kell érni. 34F
ma 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel. Nekem nem olyan kicsi lankadtan sem, kb 10 cm, állva 15 cm, de mindenesetre vérpénisz. És ha lankad, jóval vékonyabb is lesz. Nekem is gond volt régen, mikor még gumit kellett húznom, hogy ahogy egy picit lankadt, azonnal lötyögött a gumi rajta. Plusz látványra is szerintem nem olyan jó, hogy összemegy (bár egy csajomat se zavarta).

Ezt pedig állandóan olvasom, hogy a vérpénisz keményebb, mint a hús, szerintem ennek semmi valóságalapja nincs, nem tudom mire van alapozva ez az állítás.

ma 13:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha már felkell állítani ott baj van.

Fiatalon még mindenre feláll ha kell ha nem.

ma 13:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Mi lehet a gond ?
ma 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:

9 . Kérdező lehet

De senkit nem érdekel lankadtan h mekkora mert lankadt puha kukival nem lehet bszni

Hús péniszét tudod mire számíthatsz

Vérpénisz meg hatalmas meglepetés tud tartogatni

.egy húspénisz már lógva el tudja venni a kedved mert túl nagy túl vastagnak találod akkor már nem köll nem lösz hozzá kedved se

Vér péniszt meg max leszopod meg kivered ha később derül ki hogy neked sok

Húspénisz meg rá nézésre eldöntöd hogy érdemes neki fogni vagy hagyd lógva

Ráadásul nem is lesz olyan vészett kemény mint a vér pénisz

ma 16:34
 19/19 Rex Hunter ***** válasza:
Nekem is vérpéniszem van. Lankadtan 6-7 cm,harcra kész àllapotban pedig 10 cm-rel nagyobb. Emlékszem egy fiatalkori hàzibulis tàrsasàgban az egyik ottani csaj (félvér roma) akivel kavartam egy kicsit, kuncogott mikor meglátta lankadtan. Aztán mikor felàllította akkor kb. 35-40 percig dugtam a szàjàt és a végén brutàlisan televertem és lenyelettem vele. Utàna nagy örömmel szopott le újból. Akkor 23 voltam,a csaj meg 17.
ma 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!