Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vérpéniszű férfiak ti is utáljátok hogy ilyen a
péniszetek ?
Figyelt kérdés
Én nagyon utálom. Lankadtan kicsi kb 7 centi. Amikor felállítom elsőnek ilyen kicsiként kell verni, húzogatni. Mindig vigyázni kell megne lássa más mert egyből azt hiszik ilyen kicsi a péniszem. A lányok is dzerintem a hús péniszt szeretik jobban. Na meg csajoknak is magyarázni kell hogy nyugi mengő mindjárt ne hogy azt higyje hogy bébirépám van. Hidegben úgy összetud menni hogy pisilni is épphogy elég. Na meg így mesztelenül nem is olyan izgató egy férfi a lánynak, csak ha áll, egy júspéniszű férfi lankadtan is lehet szexi. Ja meg idősen szerintem egy vérpéniszű tud veszíteni a merev méretéből, a húspéniszűnek akkor is ugyanakkora.
Szerintem egy húspéniszű férfinak könnyebb is felállítani mert kapásból a pl 15 centis péniszre markol rá és izgatja, de a kis 7 centisre.
Nekem verpeniszem van és meg sosem gondolkodtam ilyen hulyesegen,a lányok pont h szeretik ahogy megnő dagad a szajukba…
nov. 3. 17:30
2/16 anonim válasza:
Kis pénisz szindrómás vagy, ezt lehet kezelni.
nov. 3. 17:30
3/16 anonim válasza:
Nem utálom.
nov. 3. 17:32
4/16 anonim válasza:
Én szeretem a farkam. Pont hogy a húspénisz az ami szerintem nem szép. Csajok se panaszkodtak akkor látták amikor kőkeményen áll.
nov. 3. 17:38
5/16 anonim válasza:
Mindennek megvan a hátránya. Nekem hús van és például nehezen találok olyan nadrágot, amiben nem feltűnő. Melegítőben kiüti az ember szemét, és engem időnként ez zavar. De belegondolva természetes igyis-ugyis, úgyhogy felesleges ezen stresszelni.
nov. 3. 17:40
6/16 anonim válasza:
Az önmagaddal szemben állított elvárásaiddal van a gond leginkább. Jobban tennéd, ha megpróbálnád elfogadni a testedet!
nov. 3. 17:45
7/16 anonim válasza:
Kamaszként volt idő, amikor utáltam, aztán rájöttem, hogy nem kell foglalkozni vele, mert felállva semmivel sem kisebb, mint egy húspénisz. Sosem volt ebből gondom a csajoknál. Amint elkezdünk rátérni a témára már rögtön elkezd nőni magától, aztán ahogy 1-es is írja, szépen kiteljesedik a csaj szájában.
nov. 3. 17:50
8/16 anonim válasza:
Párom vérpénisze talán 5 cm vagy annyi se lankadtan. Én mindig szerettem érezni a számban ahogy 15 re nő
nov. 3. 17:51
9/16 A kérdező kommentje:
Állva 16, semmi baj, csak bár lankadtan is ekkora lenne.
nov. 3. 17:52
10/16 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a vérpénisz jóval gyakoribb? És a többség (akár férfi, akár nő) tudja, hogy a lankadt méretnek nincs jelentősége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!