Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vérpéniszű férfiak ti is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vérpéniszű férfiak ti is utáljátok hogy ilyen a péniszetek ?

Figyelt kérdés

Én nagyon utálom. Lankadtan kicsi kb 7 centi. Amikor felállítom elsőnek ilyen kicsiként kell verni, húzogatni. Mindig vigyázni kell megne lássa más mert egyből azt hiszik ilyen kicsi a péniszem. A lányok is dzerintem a hús péniszt szeretik jobban. Na meg csajoknak is magyarázni kell hogy nyugi mengő mindjárt ne hogy azt higyje hogy bébirépám van. Hidegben úgy összetud menni hogy pisilni is épphogy elég. Na meg így mesztelenül nem is olyan izgató egy férfi a lánynak, csak ha áll, egy júspéniszű férfi lankadtan is lehet szexi. Ja meg idősen szerintem egy vérpéniszű tud veszíteni a merev méretéből, a húspéniszűnek akkor is ugyanakkora.

Szerintem egy húspéniszű férfinak könnyebb is felállítani mert kapásból a pl 15 centis péniszre markol rá és izgatja, de a kis 7 centisre.

nov. 3. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amiket te itt leírtál hidd el egy nőt sem érdekel. Ez a saját fejedben van, a valóságban egy nő aki látott már férfit meg farkat, tisztában van ezzel. Én is voltam már pár férfival, egy kivételével mindegyiküknek vérpénisze volt, semmi baj nem volt vele soha, pedig láttam őket lankadtan nem egyszer.
nov. 3. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Srácok megnyugodhattok egy 13 cm-es faroktól élveztem a legnagyobbat.
nov. 3. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb 20 farkat láttam már élőben, egyik sem volt húspénisz. Nem tudom miből gondolod hogy egy lankadt 20 centis krinolin az izgató lenne.
nov. 3. 19:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek, remélem tényleg ezt gondolják a való életben is! 😊
nov. 3. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a vérpénisz.

Szeretem ahogy a számban/kezemben lassan nő meg.

Mert ez az én hatásomra van.

Egyszer volt hús peniszű partnerem, hát nem tudtam vele mit kezdeni.

nov. 3. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Utálni nem utálom, de engem is zavar kicsit. Sokkal jobb lenne, ha lankadtan is normál méretű lenne, nem 2 ujjal kéne megfogjam pisilésnél, meg felszopásnál alig tudja bekapni még a barátnőm, amíg fel nem áll.
nov. 3. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!