Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vérpéniszű férfiak ti is utáljátok hogy ilyen a péniszetek ?
Én nagyon utálom. Lankadtan kicsi kb 7 centi. Amikor felállítom elsőnek ilyen kicsiként kell verni, húzogatni. Mindig vigyázni kell megne lássa más mert egyből azt hiszik ilyen kicsi a péniszem. A lányok is dzerintem a hús péniszt szeretik jobban. Na meg csajoknak is magyarázni kell hogy nyugi mengő mindjárt ne hogy azt higyje hogy bébirépám van. Hidegben úgy összetud menni hogy pisilni is épphogy elég. Na meg így mesztelenül nem is olyan izgató egy férfi a lánynak, csak ha áll, egy júspéniszű férfi lankadtan is lehet szexi. Ja meg idősen szerintem egy vérpéniszű tud veszíteni a merev méretéből, a húspéniszűnek akkor is ugyanakkora.
Szerintem egy húspéniszű férfinak könnyebb is felállítani mert kapásból a pl 15 centis péniszre markol rá és izgatja, de a kis 7 centisre.
Imádom a vérpénisz.
Szeretem ahogy a számban/kezemben lassan nő meg.
Mert ez az én hatásomra van.
Egyszer volt hús peniszű partnerem, hát nem tudtam vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!