Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vérpénisznek csak szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vérpénisznek csak szerintem is hátránya van előnye meg semmi ?

Figyelt kérdés
Lankadtan 7 centi állva 16. Olyan rossz lenne ha így meglátna valaki hogy milyen kicsi. A másik meg hogy amikor elkezdem verni olyan rossz hogy arra a kicsi péniszre kell ráfogni az elején. Óvszerben ha lankadni kezd veszít ugye rögtön a méretéből és kb harangozik az óvszerben. Azt is hallottam hogy könnyebben lesz erekciós zavara egy vérpéniszű embernek a későbbiekben.
ma 10:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

A vérpénisz mereven keményebb, mint a húspénisz.

Tessék egy előny.

ma 10:31
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

A huspénisznek állóképességet gondja van és nem is lesz olyan b

Kemény mint q vérpénisz szóval udegbajt lehet kapni

Az h lankadtan mekkora senkit nem érdekel

N

ma 10:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Naa akkor a keménység előny, azon kívül valami ? 2 mit értesz állóképesség alatt ?
ma 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező azt hogy nem bírja úgy a strapát mint a vérpénisz

És a hús pénisz puhább gyökérkedik a berakással és nőként agyvérzést káosz a balfasztó

ma 10:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel, hogy mekkora lankadtan. Teljesen normális, hogy kisebb, hosszú távon pláne ha együtt laksz valakivel elég átlagos látvány lesz. Ha szex közben lelankad, az mind a két típúsnál probléma, mert e merevségből veszít. Ha már merevség, a hús pénisz ebben elvileg hátrányban van. Ez meg szubjektív, de szerintem sokkal izgalmasabb látni, ahogy egyre nagyobb és keményebb lesz.
ma 10:58
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Még egy előny hogy én pl nő létemre imádom amikor elkezdem szájjal kényeztetni és közben nő meg😜
ma 11:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem lankadatlan is viszonylag nagy, de nem vettem még észre, hogy puhább lenne mereven emiatt
ma 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Páromé hús és bejön hogy lankadtan is méretes :)
ma 11:18
 9/14 A kérdező kommentje:
De a húspénisz ha lankad nem veszít legalább a méretéből
ma 11:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom másképpen mondani: egyáltalán, minimálisan sem érdekel, hogy lankadtan mekkora. Mereven számít.
ma 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!