Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők,nagy intim méretű partnere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,nagy intim méretű partneretek volt,van most?

Figyelt kérdés
dec. 20. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Azért kell neki az infó, mert aki igennel válaszol annak azonnal felajánlja a "szolgátatásait". Azt gondolja ha beböfög a nőknek egy méretet azok rögvest rávetik magukat 😂
dec. 20. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Így van, utolsó. Privátban kérdezte egy ürge, milyet szeretek. Megírtam. Erre, nem baj, ha neki nagyobb, azzal is akarnám?

Nem! Nem fekszem le olyannal, aki a farokméretét tartja a legnagyobb férfiúi erényének.

dec. 20. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
#12 te tuti nem csaj vagy...
dec. 20. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
Igaz. 33 éves felnőtt nő vagyok. A csajból már kinőttem.
dec. 20. 22:52
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Attól függ mi számít nagynak. De szerintem volt már nagy, es jelenleg is van nagy partnerem
dec. 20. 23:09
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Az van most
dec. 21. 08:01
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Volt. Széltében hosszában. Kényelmetlen volt és állandóan kidörzsölt. Még egyszer nem kéne. Akármilyen arany emberhez tartozna is, a szex nekem élvezet, nem kínszenvedés.
dec. 22. 10:23
 18/20 anonim ***** válasza:
31%
Páran azt hiszik ha “nagy” akkor a nők azonnal dobják is el magukat nekik.
dec. 22. 13:33
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
A srác, akihez jártam korábban, neki 20 körül volt. Kár, hogy Pestre költözött.
dec. 22. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:
57%

#18 Páran azt hiszik, ha nagy, akkor nekik onnantól kezdve semmit nem kell tudni az udvarlásban, életben, párkapcsolatban, családban, mert nekik nagy fszuk van és ez mindent felülír. Elromlott a bojler, kimozdult a szék lába, nem kell tudni a nagyfszúnak megcsinálni, arra vannak a kisfszúak, hogy minden tudjanak, azzal komenzálják magukat. A nagyfszúnak meg elég csak elküldeni pár privát üzenetet, vagy kiírni egy kérdést és máris ugorjanak a nők, hogy felajálnják az ingyen pnát. Ingyenes szállítással, odautazással. A nők nevében irkáló férfiak meg még adják is a lovat az ilyenek alá. Ti sosem kaptatok még képes privátot azoktól a szerencsétlenektől, akik képet küldenek a fejükről, csatolva a farokméret centijét és kérdezgetik, hogy mi baj van velük, miért nincs barátnőjük, pedig még a farkuk is nagy? Én sokszor. :)

Páromnak 14. És én sem vagyok gótikus templomkapu, nagyon jó méret szerintem. Volt jóval nagyobb, de az nem tudott dugni. Bedugta az egészet és még onnan akarta feljebb nyomni. Volt kisebb is, de az sem tudott dugni. A jó dugás fontosabb, mint a méret.

dec. 23. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!