Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nem zavar ha a partneretek későn élvez el kb fél egy óra folyamatus aktus után csak?
Figyelt kérdés
dec. 13. 11:45
2/6 NemFogodKitalálni válasza:
Férjem ilyen. Engem nem zavar. Sőt, szeretem. Előtte levő exem az 5,5 év alatt csak 1 perces “aktusokkal” tudott szolgálni, így furcsa volt, amikor a férjemmel először lefeküdtünk. De imádtam.
5/6 anonim válasza:
Én pasiként azt tapasztaltam az exemmel akivel még így mentek a dolgok, hogy az 1-2 órás szex után baromira kidörzsölődött. Hiába volt elég nedves, mégis ez lett a vége általában. Bár mi intenzívebben nyomtuk.
Élvezte a dolgokat, csak utána ki volt dörzsölődve.
Szerencsére sikerült jelentősen redukálnom a szex hosszát mára, sokkal élvezetesebb a jelenlegi partneremmel.
6/6 anonim válasza:
Nem zavar. De ha esetleg nem megy segítek máshogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!