Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már tőletek nagyságrendekkel jobban kinéző partneretek (akár kapcsolat, akár futókaland)? Milyen volt?
Alakul a dolog egy lánnyal, akiről azt gondoltam korábban, hogy hozzám se fog szólni, külsőt tekintve annyira nem egy ligában játszunk. Van valakinek ilyen tapasztalata? Maga a kapcsolat, de a testiség is érdekel.
28F/24L
Kizárólag ilyen kapcsolataim és kalandjaim voltak
23F
Szinte minden párom klasszisokkal szebb volt, mint amennyire én jó pasi. Nem tudom miért, de valahogy mindig a gyönyörű nőkkel hozott össze az élet és ráadásul nem is én szedtem fel őket.
32F
Kifejezetten előnytelen arcú nő vagyok. Alkalmi, párkapcsolat, érdeklődő, mind nálam jobbnak számító volt férfi verzióban.
Nem azt mondom, hogy körbe ugráltak mindig is a férfiak, mert egyáltalán nem. De aki volt, az jobb volt nálam.
Egyszer egy orosz még olyan junior teniszező (kb. 17-18 éves) lánnyal töltöttem együtt egy pár nyaralást. Mivel Moszkvából jött,
amikor Budapesten bementünk egy szallodába, a bárpultosok és az éttermi pincéreknek majd kiesett a szeme. Rólam pedig nem gondolták, hogy én magyar vagyok, így mindent hallottam és értettem akit mondtak, nagyon be voltak indulva. Csak már az étlap rendeléskor derült ki először, hogy én magyar vagyok, utána meg egy csomót kérdeztek, hogy honnan jött ez a lány, nagyon "meglepődtek" a kinezetén, pedig egy szép orosz lány volt a sok közül Moszkvából. Ott nem volt extrán kiemelkedő, hanem egy jobb kinézetű lány. Igaz, jó alakja volt, sportos, ugyanakkor mellei is formásak, szépek voltak(természetesek!), szép volt a bőre is, nem volt tetoválva. Nyár volt, egy rövid sortot hordott toppal,sportcipő és 176 cm magas volt.
A párommal ugyanez a helyzet... Nem vagyok kifejezetten dekoratív, csak egy a sok közül, ő viszont pont az a fajta, akinek egy mosollyal és pár okos bókkal szinte mindenkinél nyert ügye van.
24L
Szerintem a kapcsolataim bő fele ilyen volt. A többiekkel kb. azonos szinten voltunk. Először nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik, aztán megállapítottam, hogy az önbizalomhiány nagy úr... mindkét oldalról. :)
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lestem minden kívánságát akár a hétköznapokban, akár az ágyban. De ez nem csak a szuper külső miatt volt. Azt hiszem, ez a szerelem. Hogy csak a legjobbat akarjuk a párunknak minden téren, mégpedig azért, mert szeretjük őt.
A vonzó, számomra átlagon felüli külső pedig egy nagy extra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!