Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgatna ha valaki nézné is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatna ha valaki nézné is miközben téged fenekelnek?

Figyelt kérdés

Diák koromban úgy játszottunk deresre húzós játékokat, hogy ráfeküdtem egy deresnek való alkalmatosságra, majd egyik osztálytársam diktálta a 25-öt, egy másik meg ütött. És a lányok is nézték.

Akkor is tudtam, de főleg utólag tudtam meg a lányoktól, hogy nagyon izgató látvány volt számukra. Nekem meg egyrészt azért is, mert a jelenettel izgathattam őket is.

Felnőttként is sokszor szoktunk fenekelést játszani, de jó lenne ha nem csak a "verőlánnyal" kettesben történne, hanem egy nő diktálná, egy meg nézné is.

dec. 20. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
lányként is izgató ha nézik a fenekelésem. :)
dec. 30. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Én szívesen néznék egy fenekelést :)

Nem durvát, hanem amit még elvez, aki kapja. Ha lehet nézőnek jelentkezni, érdekelne 😁

F

dec. 30. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
igen izgatna! egy szűz fiu :)
jan. 16. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Gyermekkoromban egyszer édesapám több testvérem szeme láttára verte el a meztelen fenekemet. Nemcsak nagyon fájdalmas, de magalázó is volt. Szerintem nem normális az, aki ilyesmire vágyik. Vagy pedig nem volt eléggé pirosra verve a segge
jan. 30. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
mint tini többször is kaptam ki mások elött. Nagyon megalázó és abba a pillanatban nem is tudtam hogy mi rosszabb, a fájdalom vagy azt hogy mindenki lát meztelen. Viszont nem mondhatom hogy ártod nekem. N33
febr. 19. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!