Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés, ha kézzel, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha kézzel, de erősen fenekelnek?

Figyelt kérdés
Barátommal szeretnénk kipróbálni, de kicsit félek is tőle. Miközben üt, mennyire fáj, vagy az milyen érzés?
2021. jan. 7. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
En kiprobaltam de nekem nem jott be az ilyesmi
2021. jan. 7. 13:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért nem jött be? Nagyon fáj?
2021. jan. 7. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
nem faj egyaltalan ha ráéreztek akkor már tárgyakkal is belehet segíteni pl bézból ütő vagy sodrófa
2021. jan. 7. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem is az hogy faj, hanem egyaltalan nem inditott be (elso vagyok)
2021. jan. 7. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Hát elmagyarázni ezt nem nagyon lehet. Talán ahhoz hasonló, mint mikor hosszan tapsolsz a színházban és kezd kipirulni és enyhén bizseregni a tenyered, de inkább olyan jó értelemben. Próbáljátok ki, ha titeket ez izgat. Ha a tapsoláshoz hasonló nagyságú ütésekkel kezdtek, nem fájhat: ha jó érzés, akkor kérheted egyre erősebben. A lényeg, hogy te mondod meg mikor erősebben, gyengébben és mikor van vége.
2021. jan. 7. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!