Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Durva szopatás közben pofoznék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva szopatás közben pofoznék, fenekelnék és fojtást is alkalmaznék. Ez már túl durva lehet egy nőnek?

Figyelt kérdés
Ezt persze érzéssel, fokozatosan építeném fel. Csúsztatott pofon az például olyan, amikor csípő-érzés tapasztalható, az izgalmas lehet egy nőnek, ha nagyon be van zsongva és tetszik neki a partnere.
2021. jún. 13. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, ezt ELŐTTE megbeszéled vele is, és nem csak úgy elkezdedm folytogatni, meg pofozni, pont amikor ő azt hinné, hogy majd gyengédséget kap.
2021. jún. 13. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem durva
2021. jún. 13. 17:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Természetesen ez előzetes megbeszélés kérdése. Van gyengéd oldalam is emberileg és egy nő gyengéd érintését is szeretem érezni. A szeretkezés, szerelmeskedés is nagyon jó. Csak manapság tudomásom szerint elég sok nő van, aki szereti az izgalmakat. Nekem pedig nincs partnerem. Szóval még megbeszélni sem tudunk miatt. Ne aggódj. :)
2021. jún. 13. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
En neha vagyok ra L
2021. jún. 13. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Egy nönek biztosan nem, de a többinek nagyon is. Akkor csak meg kell keresned a világon azt az egyetlen egyet!!
2021. jún. 13. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Ennek a fele is durva.
2021. jún. 13. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Van akinek igen, van akinek nem. Nyilván partnertől függ, meg kell kérdezni. Én pl sub vagyok, engem az ilyenek még izgatnak is, viszont az a nő, aki szopni se szeret és te bejátszol egy ilyet nála, szerintem úgy felképel, hogy csillagokat fogsz látni:D
2021. jún. 13. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én vágyom erre de a barátom nem akar bántani. Mindenképp beszéld meg előtte a partnereddel
2021. jún. 13. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem durva, de persze megbeszélés tárgya és tudd, hogy hol a határ
2021. jún. 14. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is kerestem sub lányt de letettem a dologról mert sehol nem találtam 😕

Szerintem ez kimarad az életemből 😒

2021. jún. 15. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!