Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szopás is ilyen sokáig fog tartani?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal, 18 évesek vagyunk, mindketten szűzek, és az elmúlt időben kivertem neki. El is ment, azt mondta nagyon élvezte és hogy jó volt, nekem is tetszett, de nagyon sokáig, közel 1 óráig tartott. Ha leszopom az is ennyi idő lesz?tegnap 21:48
1/9 anonim válasza:
Az már gyorsabb lesz. Ha szexeltek majd, talán még az is.
2/9 anonim válasza:
Gyakorlat kérdése. Minél jobban megismered a testét, és minél jobban el tud lazulni, annál gyosabb lesz.
3/9 anonim válasza:
Miért?
Hova sietsz?
Mármint ha nem ez a munkád, akkor miért baj, hogy egy óra volt, ha még ez a munkád, akkor kifizeti, nem?
5/9 anonim válasza:
3#
Gondolom fárasztó 1 órán keresztül csinàlni ,gondolj csak bele
6/9 A kérdező kommentje:
Nem siettetem és nem azért kérdezem, mert ne akarnám neki a legjobbat, hanem mert csak szimplán érdekel.
tegnap 22:51
7/9 anonim válasza:
A szopás teljesen más élmény lesz, neki is meg neked is. Sokat számít hogy a száddal folyamatosan síkosítod, és a makkon a puha érzés is jobb élményt ad. Neked sem lesz szerintem annyira fárasztó, viszont még élvezetesebb lehet mindkettőtöknek. Arra kell figyelni, hogy ne fogazz, és ne fordítsd befelé az ajkaidat, azaz ne húzd a fogaidra az ajkaidat.
Sok jó közös élményt nektek!
8/9 anonim válasza:
Lehet izgult. Lehet fáradt volt. Lehet előtte nem sokkal kiverte. Mindenesetre örülj, hogy nem gyorstüzelő.
9/9 anonim válasza:
A szopás más érzés. Nyálasan, melegen, a nyelveddel elsütöd majd percek alatt, csak amikor élvez tartsd a szádban végig. Nem rontsd el neki a legvégét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!