Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a shibariról (kötözés művészet)?
Figyelt kérdés
Szeretitek? Próbáltátok már vagy kipróbálnátok? Milyen volt? Függesztve voltatok vagy nem? Mik a tapasztalataitok az ilyan jellegű kötözéssel? Mindezt rope bunny (azaz a megkötözött) vagy rigger (kötöző) oldaláról kedvelitek?ma 14:51
A kérdező szavazást indított:
Nőként én kipróbáltam, nekem bejött mint bunny
Nőként én kipróbáltam, de nem jött be
Nőként szívesen kipróbálnám mint bunny
Nőként én kipróbáltam, nekem bejött mint rigger
Nőként szívesen kipróbálnám mint rigger
Nőként nem próbálnám ki
Férfi vagyok de szavazni akarok
Megírom inkább
8 szavazat
1/3 anonim válasza:
A shibari művészet tetszik
De magamon nem
A legtöbből nem lehet azonnal szabadulni és ettől a gondolattól pánik van rajtam
2/3 anonim válasza:
Nagyon izgi játék. Időbe telik, de olyan izgalmas a folyamat is. Imádom ha valaki ért hozzá és szépen megkötöz. 27N
3/3 anonim válasza:
Elismerem, hogy ehhez kell hozzá értés. Megértem, hogy miért tetszik embereknek. De engem nem vonz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!