Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert futanodik meg az összes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert futanodik meg az összes pasi?

Figyelt kérdés

Szeretnenk egy rendes , apolt, igenyes, sportos pasit talalni a parom szamara, de az osszes jelentkezo kamus vagy ghostol. Hol erdemes keresni? Mivel erzekeny tema, igy barhol nem merunk.

24N es 27f.

ma 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem biztos, hogy találsz. Mostanában mindenki megfutaNodik.
ma 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a pár melyik tagja számára? Nem egyértelmű.
ma 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjuk a baromsagot! 3x megbeszeltuk, hogy kuldod a telefonszamot es megbeszeljuk a reszletetek. Azota se ert ide.
ma 18:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Pasit keresunk, baratnom reszere
ma 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes, amikor én innen pasit akartam, simán találtam is.

24L

ma 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
#5 Most nem akarsz? :) Vagy már elleptek a privát üzenetek? :D
ma 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elhinni hogy nem találtok mert ha még nőt keresnétek az érthető hogy nincs na de férfit...
ma 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Férfiak is csak szájhősök vannak itt, akiknek 18 + a faxuk.

Ezek csak recskázni szeretnek versenyben.

ma 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tény és való hogy sokaknak csak a szája jár.

Én voltam egy párnál akik velem együtt 5 pasit vártak akik 100%-ra mondták.

Mondanom sem kell hogy csak én mentem.

ma 19:42
 10/11 nb2019 ***** válasza:
17%

Többszörös rizikófaktor. Nézzük sorjában:

1: Kamu veszély. Sajnos az oldal (főleg a szexualitás kategória) gyerekek játszótere, ráadásul a heteroszexualitás kategória is tele van melegekkel, akik szándékosan jönnek provokálni.

De tegyük fel, hogy nem kamus:

2: Párkeresés 3-ashoz. Sokan nem feltétlenül akarnának 3-as szexet 2F-1N felállásban, de erősen gyanús, hogy ez a cél, amikor egy pár keres egy 3. felet.

De tegyük fel, hogy nem 3-as lenne a cél:

3: Bejövős-e a hölgy. Az életkoron kívül semmit nem árultál el, csak az igényeket.

De tegyük fel, hogy küldesz képet a szóba jöhető jelentkezőnek.

4: Egyéjszakás. Nem mindenki akar egy éjszakás kalandot, aki azt keres, és rendelkezik a feltételül szabott adottságokkal, az többnyire talál is magának szórakozóhelyen.

De akár lehetnek olyanok is, (mint én) aki nem akar csak a testiségért szexelni, így eleve idegen szóba se jön, csak olyan partner, akivel megvan az összhang más szinten is.

És ha ezeken minden átjutottunk, még mindig nincs garancia rá, hogy tényleg csak ti ketten lesztek ott, illetve hogy az összes értéktárggyal, és vesével távozhatok a végén.

ma 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!