Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondanátok pár infót?
Figyelt kérdés
Barátnőm szeretne elvinni egy Hot Men Dance show-ra. Nem igazán tudom milyen az a műsor.
Egy pár szóban le tudnátok írni?
Mennyire vetkőznek le? Valóban inkább a táncon van a hangsúly?
24L
ma 21:15
2/2 anonim válasza:
Vetkőznek meg rázzák magukat, ez lényegében sztriptíz, semmi olyat nem látsz, amit mondjuk a TV kitakarna (tehát egy tanga mindig lesz rajtuk). A táncon nincs túl nagy hangsúly, mert azt nem nagyon tudna, inkább ilyen gyúrós fiúkák ezek. Bevallom nekem nem jött be, de volt egy csomó nő elől aki teljesen meg volt veszve. Szóval gondolom ízlés kérdése, ha tetszenek ezek a típusú srácok (van csomó videó róluk fent), akkor szerintem esélyes, hogy élőben is élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!