Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,egy pár infót kaphatok?
Érdekelne hogy mik azok a csajozós szövegek amik szimpik vagy beváltak nálatok,illetve hogy mostanában inkább online vagy élőben ismerkedtek szívesebben? Ha élőben hol? Diszkó vagy valami más?
26/f
Én speciel jobban díjazom, mikor barátkozva közelítenek meg, adott szituációtól meg környezettől függő témával persze, de sokkal könnyebben teremtődik így kapcsolat érzésem szerint, és egy könnyed, jó hangulatú beszélgetés után máris másképp döntök, mint egy azonnal nekem szegezett 'felszedős szöveg' hallatán, ami olyan mintha letámadnának, és már ezért hamarabb elutasítom.
(23/N)
2: Igen, én is azt akartam tanácsolni. Valahogy kerülj be a látóterébe, és onnan kezdj el egy idő után flörtölgetni, évődni!:)
Foglalkozz a külsőddel is, tanulj meg óvszert használni, és helyszínt biztosítani. És persze legyél bátor!:)
Egy nyáron egy szórakozóhely teraszán ültünk a barátaimmal, úgy 2 asztallal odébb észre vettem, hogy nagyon néz egy srác, szóval "szemeztünk". Aztán egyszer csak elkezdett integetni nekem, hogy szia. Hát ez nekem annyira tetszett, hogy azt hiszem én mentem oda hozzá, hogy "ismerjük egymást?".
Kapcsolat nem lett belőle csak pár randi, de nekem ez a kezdeményezés nagyon aranyos volt.
Hasonlóan ha csak néznek és mosolyognak, és én vissza mosolygok, onnantól elindulhat egy párbeszéd.
Ha online írsz rá valakire, akkor szerintem érdemes reflektálni a képeire, esetleg a leírására, nem egy sima sziamizuval indítani.
Pl
Szivd le tovig. Szana szejjel murazlak. Megcsinallak az asztalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!