Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mikor vonzóbb egy lány számotokra a 18 20as éveiben vagy 30 éves korában?
Figyelt kérdés
dec. 15. 12:07
1/17 anonim válasza:
Mivel már egyik korosztályba sem tartozom,így ezen lehetőségek közül mindegy.
2/17 anonim válasza:
Mikor én is fiatal voltam akkor mindig az idősebb úgymond tabu korú nők jöttek be,most már 40 felett a fiatal lányok izgatják jobban a fantáziám 🙂
3/17 anonim válasza:
Hangulat függő, illetve függ a kinézetétől is.
4/17 Kíváncsi Kalandozó válasza:
Egy magára adó igényes harmincas (akár negyvenes) nő tud olyan vonzó és szexi lenni, mint egy 18-20 éves lány.
7/17 anonim válasza:
Nem tudom miért de a 20-as éveiben a legszebb virág !
8/17 anonim válasza:
24 vagyok, számomra 16-25-ig de sok jó 30-as is van
10/17 anonim válasza:
Ez az ami teljesen egyénfüggő! Van aki fiatal korában "rút kiskacsa" de 30-as éveire meg egy bombanő lesz, s van aki fiatalon nagyon csini, de utána teljesen elhagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!