Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasi ha beteg (láz, köhögés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi ha beteg (láz, köhögés, aluszékonyság), akkor pár napig nincs szex?

Figyelt kérdés
A párom napok óta beteg, a nap jelentős részét átalussza. Nem lakunk együtt, amikor meglátogatom, simogatáson, ölelésen, csókon kívül nem kezdeményez, hamar elalszik (jelzem, eddig nagyon jó szexulális életünk volt). Ez másoknál is így szokott lenni? Olyankor csak túl akarják élni a betegséget?

tegnap 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Talán mert beteg, nem gondolod?

Te ha beteg vagy van kedved a szexhez?

tegnap 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Én, ha nagyon beteg vagyok nem kezdeményezek, mert a végén még xarul jön ki, ha mégsem bírom a dolgokat. Néha még a simogatást sem bírnám, hiába menne el hamarabb a partner/barátnőm.
tegnap 23:05
 3/10 Lazy Lover ***** válasza:
27%
Nincs sőt utána se vagy 2 napig elég gyenge szoktam lenni
tegnap 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem azért de ha ilyen módon beteg vagyok én is akkor kvázi használhatatlan vagyok

N

tegnap 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, hogy melyik pasi. Meg hogy alapból mennyire kanos meg aktív fizikailag.
tegnap 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Miért fordítva nem így van? Gondolom neked sincs az egekben a libidód amikor sz.rul vagy.
tegnap 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Lázas és nem érzi jól magát. Mit vársz tőle? Evidens, hogy nem akar így szexet, szegény hadd gyógyuljon meg előbb.
ma 00:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, aikor beteg vagyok, akkor is kívánom, csak erőtlenebb vagyok és félek megerőltetem magam. A szex állítólag immunerősítő. De hát akkor türelmesen várok, amig meggyógyul.
ma 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én párom szörnyű beteg, úgy tud szenvedni, hogy az hihetetlen. :D Nálunk ilyenkor nincsen szex, csak csók és összebújás. Azt a pár napot igazán ki lehet bírni.

Mondjuk nőként én se nagyon szoktam szexet kezdeményezni, amikor beteg vagyok, mert olyankor csak szeretném kialudni magamból a rosszullétet. Nem is lenne túl szexi, hogy folyik a taknyom, köhögök, ver a víz és szédülök au ájulás határán, mialatt ő dug.

ma 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak szopni szoktam
ma 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!