Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasi ha beteg (láz, köhögés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi ha beteg (láz, köhögés, aluszékonyság), akkor pár napig nincs szex?

Figyelt kérdés
A párom napok óta beteg, a nap jelentős részét átalussza. Nem lakunk együtt, amikor meglátogatom, simogatáson, ölelésen, csókon kívül nem kezdeményez, hamar elalszik (jelzem, eddig nagyon jó szexulális életünk volt). Ez másoknál is így szokott lenni? Olyankor csak túl akarják élni a betegséget?

dec. 17. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Te hallottál már a "férfilázról"?

37,5-nél halálukon vannak. Az, hogy ezt csak mutatják, vagy tényleg így van hagyjuk is, de a kép az teljes. Ilyenkor totál passzívak és csak fetrengenek.

Ha nagyon akarod, akkor amúgy szerintem reggel (lemegy valamennyire a hőmérséklet) talán össze tudsz valamit hozni.

Párommal elég őszintén megbeszéljük a dolgokat. Egyszer valahogy arra terelődött a szó, hogy mikor hogyan veri (verte) ki magának. Elmondta, hogy már fiatalon is és még felnőtt fejjel is betegen is önkielégített reggelente. A vágy megvolt, a megkönnyebbülés is a végén, de ez ilyenkor mindig úgy kimerítette, hogy utána egyből még betegebbnek érezte magát.

Tavaly télen aztán mikor kidőlt eszembe jutott mindez és egyik reggel megkérdeztem, hogy most is vágyik-e rá. Mivel náthás is volt és kicsit köhögött, így csak leszoptam. Attól mindig gyorsan elmegy, akkor sem volt másképp.

Annak ellenére, hogy utána majd megfulladt úgy köhögött azt mondta jó volt.

Másnap reggel már dugtunk is, mert kicsit jobban volt, de elég passzív volt. Persze dél körül már ment fel a láza megint és szerintem délután akkor sem akarta volna, ha előző két reggel nincs semmi.

dec. 18. 11:38
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Előfordul, hogy a lázas állapot mg jobban felerősíti a kéjvágyat.
dec. 18. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!