Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kitágulhat a fenekem a gyakori anál szextől?
Őszinte legyek, nem tegnap kezdtem már az anális örömöket. A párommal 10 éve vagyok együtt és rendszeresen van anál, heti 2 legalább. Nem mondom, hogy látszatra tág lennék, mert a záróizom olyan mint volt, de múltkor egy este anál szexeltünk. Nagy a mérete, 17 centi és vastag neki mint két jókora vastag uj egymás mellett, és nagy makkja van. Eleinte régen fájt mikor betolta, de már nem szokott. Legutóbb egy reggel viszont annyira kellett wc-re mennem, hogy szégyen ide-szégyen oda, de kibuggyant. Nem sikerült visszatartani. Tudom, undorító meg minden, de lehet ez tágulás vagy csak a levegő volt az oka? Eddig még sosem fordult velem elő, de az igaz, hogy előtte este nagyon megcsinált.
Nincs ellene kifogásom, szeretem is ha kemény, de elgondolkodtam ezen a dolgon, hogy tágulhat-e tényleg a nagy igénybevételtől véglegesen vagy csak másnap még normális ha tágultabb. Igazából sose figyeltem, de anál után mindig ha WC-re mentem és megtöröltem, befért az ujjam a papírral együtt félig erőltetés nélkül. Utána mindig összehúzódott és a következő análig nem volt tágabb, mint szokott.
15 éve minden nap? Mi értelme kamuzni??
Amúgy meg annak sincs értelme hogy keményen megrakja a seggedet heti többször!
Inkább alkalomszerűen kellene... és szex végén. De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!