Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg kitágulhat a fenekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kitágulhat a fenekem a gyakori anál szextől?

Figyelt kérdés

Őszinte legyek, nem tegnap kezdtem már az anális örömöket. A párommal 10 éve vagyok együtt és rendszeresen van anál, heti 2 legalább. Nem mondom, hogy látszatra tág lennék, mert a záróizom olyan mint volt, de múltkor egy este anál szexeltünk. Nagy a mérete, 17 centi és vastag neki mint két jókora vastag uj egymás mellett, és nagy makkja van. Eleinte régen fájt mikor betolta, de már nem szokott. Legutóbb egy reggel viszont annyira kellett wc-re mennem, hogy szégyen ide-szégyen oda, de kibuggyant. Nem sikerült visszatartani. Tudom, undorító meg minden, de lehet ez tágulás vagy csak a levegő volt az oka? Eddig még sosem fordult velem elő, de az igaz, hogy előtte este nagyon megcsinált.

Nincs ellene kifogásom, szeretem is ha kemény, de elgondolkodtam ezen a dolgon, hogy tágulhat-e tényleg a nagy igénybevételtől véglegesen vagy csak másnap még normális ha tágultabb. Igazából sose figyeltem, de anál után mindig ha WC-re mentem és megtöröltem, befért az ujjam a papírral együtt félig erőltetés nélkül. Utána mindig összehúzódott és a következő análig nem volt tágabb, mint szokott.

ma 00:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Szia. Nem fog kitagulni. Mi 15eve csinaljuk szinte minden nap es semmi baj 😁
ma 00:21
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

15 éve minden nap? Mi értelme kamuzni??

Amúgy meg annak sincs értelme hogy keményen megrakja a seggedet heti többször!

Inkább alkalomszerűen kellene... és szex végén. De te tudod...

ma 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
ma 00:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
ma 00:33
 5/11 anonim ***** válasza:
2# miert lenne kamu ?
ma 00:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen Béla...
ma 00:41
 7/11 anonim ***** válasza:
2. Te aztan szakerto lehetsz 🤣🤣 nevetseges milyen emberek vannak itt
ma 00:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül is lesz baja a segglyuknak egy idő után(rost mentes táplálkozás/kevés folyadék=kemény kaka+ülő munka)nem kell még pluszba rásegíteni.
ma 00:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem szükségszerűen, de megárthat a záróizomnak hosszútávon. Valószínűleg amit ma éreztél, az csak egy átmeneti utóhatás.
ma 00:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk havi 1-2 alkalommal van popsi is. Én nem látok vizuálisan különbséget, és értésére sincs változás. Közvetlenül a szex után nekem is hasonló tünetek van, mint amit irt a kérdező, de másnap már semmi jele nincs.
ma 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!