Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai világban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban mennyire elfogadott, ha valaki várni akar a szexszel a házasságig? A legtöbb ember ezt elítéli?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy pl ha összejönnék valakivel és normálisan szépen elmondanám neki, hogy én azt csak és kizárólag komoly kapcsolatban szeretném, esküvő után, akkor a többség ott hagyna, hogy így neki nem kellek vagy azért vannak akik hozzám hasonlóan nem sietik el a dolgokat?

tegnap 19:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Én a ribanxokat ítélem el
tegnap 23:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Csak a szex miatt nem vagy együtt valakivel, de az is biztos hogy ha nem jó a szex akkor nem is maradsz mellette (legfeljebb kényszerből, megszokásból, vagy mert a gyerek/hitel stb. miatt nem akar valaki válni, elvegetálnak egymás mellett mint két lakótárs).
tegnap 23:20
 23/24 anonim ***** válasza:
55%

Jó beteg vagy! Ezt senki normális nem fogja elviselni! Van aki sok hónapig/egy évig is várat valakit, de annak is általában meg van az oka(nincs egyedül és visszafogott - es nem hulye mint te!)

Garantált a válás! És további lelki sérüléseket szerzel(pedig már van elég bajod így is)!

ma 00:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Vallásos körökben nagyobb eséllyel találhatsz olyat, aki talán elfogadja. Én nőként sem tudnám elképzelni a saját életemben ezt, de ettől még nem ítélem el, mindenkinek szíve joga.
ma 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!