Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai világban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban mennyire elfogadott, ha valaki várni akar a szexszel a házasságig? A legtöbb ember ezt elítéli?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy pl ha összejönnék valakivel és normálisan szépen elmondanám neki, hogy én azt csak és kizárólag komoly kapcsolatban szeretném, esküvő után, akkor a többség ott hagyna, hogy így neki nem kellek vagy azért vannak akik hozzám hasonlóan nem sietik el a dolgokat?

tegnap 19:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azt ebből aztán meg nem tudom hogy a f.rka hogy fog passzolni a pi.námba🤣😅
tegnap 20:41
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
tegnap 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívesen kötném össze az életem olyan emberrel 50-60 évre, akit a házasság pillanatában csak részben ismertem meg. A szexualitás elég komolyan része a személyiségnek.
tegnap 20:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg dolog kiderül egy embernek a szexuális kultúrájából. Ez egy nagyon fontos lépés az ismerkedésben, amit nem hagynék ki. Aki sosem szexelt, annak nyilván erről fogalma sincs, ezért nehéz vitatkozni erről. Olyan dolgokról alkot egy ilyen ember véleményt, amit sosem tapasztalt. Egy életünk van, jobb élvezni.
tegnap 20:49
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem ilyen embereket, határozottan rossz benyomásom van róluk, annyi gátlás, kétség, ellenérzés felhalmozódott bennük a szexszel kapcsolatban, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy házasságkötés után képesek legyenek örömökben és élvezetekben gazdag szexuális életet élni.
tegnap 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélném el, de hogy nekem nem lenne a párom az 100%! Az emberek többségének sem. Te is tudod kérdező, hogy a XXI. században az emberek többsége nem fog a házasságig várni a szexel.
tegnap 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:
23%

Én ezt egy jó dolognak tartom, én is így vagyok vele. Esküvő, házasság utánra tartogatnám a szexet.

18/f

tegnap 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. szűz nő sem kéne feleségnek!
tegnap 22:07
 19/23 Eric Griffin ***** válasza:
0%
Elég érdekes felfogásotok van. Arról papol mindenki, hogy ha rossz a szex tönkre mennek a házasság. Kb a mai házasságok 40% vallással végződik, mert 3-4 hónap után házasodnak össze a bohócok (tisztelet a kivételnek). Jó a pasi/csaj, jó munkája van, jó a szex = mehet a házasság amég tart a köd 🤣 pár hét múlva meg arra ébred az egyik hogy büdös a másik szája és válni akar. Jó értékrendetek lehet, ha a szex miatt vagytok valakivel. :)
tegnap 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem csak a szex miatt vagyok valakivel, de azért kivárnám, hogy mennyire sikerül összeszokni/egymásra hangolódni ilyen téren. Főleg, ha a másik velem veszti el a szüzességét, akkor aztán pláne idő kérdése, hogy kiderüljön, mi a maximum, amit ki tudunk hozni belőle. Már csak ezért se, de egyébként sem házasodnék 3-4 hónap után, szerintem fontos, hogy előbb megtudjuk azt is, hogy pl. milyen együtt élni a másikkal. Az esküvő előtti szex kizárása pont, hogy csak arra jó, hogy egy idejekoráni házasságba belehajszolja az embereket.
tegnap 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!