Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 felett ha nőként nem szeretném szinte pucérre szőrteleníteni magam ott lent akkor az elfogadott?
Nem azért írtam ki a kérdésemet hogy szex ajánlatokat kapjak!!!
Valóban érdekel engem az ha akár kapcsolatban akár alkalmi jelleggel ha egy nő kezd picit idősödni elfogadottabb e az h nem szeretném nagyon szőrteleníteni magam a hüvelyemnél. Persze nem akarok dzsungelt se hagyni. De nem érzem se kényelmesnek, se szépnek a puncimat ha teljesen csupasz, de még akkor se ha csak kicsi szőrzet van ott.
A férfiak nem fognak nemet mondani egy puncira, csak mert van rajta mondjuk egy csík, vagy bármi más ápolt szőrzet.
Te vagy az, aki ahogy idősödik egyre inkább mersz szembe menni a divattal és különbözni a többi lánytól.
Engem sosem a divat érdekelt.Egyszerűen nem szeretek szőrt nyalogatni.
Ezzel csak azt akartam mondani neked,hogy nem csupán,ill nem divat a szőrtelenség sokak számára,hanem praktikusság.
Ezzel nem ellene érvelek,csupán megjegyeztem valamit.
Neked kell eldöntened,hogy mi felel meg inkább.Azt is,ha esetleg valaki a szőr miatt kérne,hogy borotváld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!