Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban mennyire elfogadott, ha valaki várni akar a szexszel a házasságig? A legtöbb ember ezt elítéli?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy pl ha összejönnék valakivel és normálisan szépen elmondanám neki, hogy én azt csak és kizárólag komoly kapcsolatban szeretném, esküvő után, akkor a többség ott hagyna, hogy így neki nem kellek vagy azért vannak akik hozzám hasonlóan nem sietik el a dolgokat?ma 19:22
A kérdező szavazást indított:
Elfogadnám és folytatnám a kapcsolatot
Otthagynám, így nem kell valaki
21 szavazat
1/17 anonim válasza:
Sokadik kérdésed, unalmas, nem volt még elég a többi válasz amit kaptál?
2/17 anonim válasza:
Ha várunk 1-2 hónapot vele számomra oké, de házasságig az kizárt
N
3/17 anonim válasza:
És ha esküvő után kiderül, hogy szexuálisan nem illetek össze akkor hogyan tovább?
4/17 anonim válasza:
Ahogy a kettes írja. Pár hónap simán, még miattam is, de én még 5-6 évig tanulni akarok. Addig nem szeretnék férjhez menni. Azért addig nem várnék a szexel. 18l
5/17 anonim válasza:
Meg nem is azt mondom, hogy elítélendő, hanem egyszerűen logikátlan tett lenne az ilyesmi.
Mi történik ha házasság után derülne ki hogy abszolút nem passzoltok szexuálisan?
6/17 anonim válasza:
Az ilyen felfogás túlzottan kiemelt szerepet tulajdonít a hivatalos jogi aktus létrejötte előtti szexnek, viszont erősen alulértékeli a házasság jogi fennállása alatti szexuális összeillés jelentőségét.
7/17 anonim válasza:
Otthagynám. Semmi értelme nincs házasságig várni. Aztán ha mégse lesz jó? Akkor úgy éljek le egy életet gondolom. A jó szex fontos egy jó kapcsolatban, ez ennyi.
8/17 anonim válasza:
JÓ és mi van akkar, ha esküvő után kiderül, hogy az ágyban olyan mint egy ártéri farönk, vagy pont ellenkezőleg, gusztustalanságokat erőltető perver?.
Egyik sem jó. Egy életre kitolsz magaddal, ha ezt az ismerkedési fázisban nem teszteled.
9/17 anonim válasza:
Nem elítélem, csak nem látom az értelmét. Az elköteleződés nem ezen múlik szerintem.
10/17 anonim válasza:
Én teljesen elfogadnám. Megértem mindkét oldalt, de annyit azért mondanék hogy tudni lehet abból hogy hogyan csókol, hogy milyen a szexuális stílusa, érdeklődeése, hogy mennyire passzoltok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!