Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ehhez hogyan állnak hozzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez hogyan állnak hozzá manapság a fiúk?

Figyelt kérdés

Menstruáció alatt szexelni. Most szembesültem, mikor mondtam a barátomnak, hogy megjött. Erre ő egyből kijelentette, hogy átjön, de szex az biztos nem lesz, mert fúj, és hogy biztos fáj is, nem akar ezzel ártani.

Jó most nyilván kibírom, nem arról van szó, csak mással csináltam ilyenkor is, meg most lett volna kedvem.

dec. 14. 17:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Párom eléggé görcsöl olyankor. Így soha nem csináltuk. 42f
dec. 14. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én mindig a nőre bízom. Ha szereti akkor is, nem hagyom ki.
dec. 14. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, és sok nő olyankor kívánósabb is!
dec. 14. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Manapság úgy állnak hozzá ahogy a csípős kajához, vagy a sörhöz. Van aki szereti, van aki meg nem. Egyénfüggő.
dec. 14. 21:43
 15/19 Horst ***** válasza:
Ha már nem erős a menstruáció akkor nem zavar. Negatív nekem ilyenkor, hogy figyelem állandóan, hogy nehogy összekenjünk valamit, néha meg is kell törölnöm magam ha látom, hogy folyik... Néha a vér fémes szaga lelombozó, de ha kanos vagyok akkor simán túlteszem magamat ezeken. 34F
dec. 15. 04:06
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Nincs ezzel semmi baj!

A nőn múlik,ha szeretné semmi akadálya.

dec. 15. 04:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar... Nyaltam is akkor már...
dec. 30. 07:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A páromat nem zavarja szerencsére. Eléggé megnő a libidóm olyankor, nem lenne jó ha csak masztival tudnék kielégülni.
dec. 30. 08:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyankor análozunk
dec. 30. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!