Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a lányok havi nettó 500as fizu alatt már szóba se állnak egy pasival?
1
Ne keverj velem. 🤣
500 semmire nem elég kérdező. Már 1 millióra is azt irjàk csak rajtengedély.
Tehát akik 500 alatt keresnek, azoknál is jogos lenne, ha a barátnő/feleség kirúgná?
Én sok olyat ismerek, akik ennél jóval kevesebből élnek, és szeretik egymást.
A párom 450 ezret keres.
Gondolom most majd jön a szokásos, amit párszor megkaptam:
Ti nem az ilyen tömpelábú, narancsbőrös, ronda fejű, lapos/lógó mellű, szociálisan visszamaradott, szerencsétlen nőkre vagytok kíváncsiak, és, ha nem lennék ilyen számkivetett, már réges rég lenne gazdag pasim. :)
Nem hát. Hülye leszek gombokért dolgozni 4 év tapasztalattal a hátam mögött. Ne vicceljünk már.
Ja hogy te nem hresre gondolsz, csak egy tehetségtelen darab szar vagy, aki ki akar magának fizetni egy párkapcsolatot....? Akkor passz.
És akkor a tények:
"A kedvezmények figyelembevételével számított nettó kereset mediánértéke 287 900 forint volt"
Az összes dolgozó fele kevesebbet keres, mint 288ezer forint, a lakosság fele mégsem szingli. Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!