Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez hogyan állnak hozzá manapság a fiúk?
Figyelt kérdés
Menstruáció alatt szexelni. Most szembesültem, mikor mondtam a barátomnak, hogy megjött. Erre ő egyből kijelentette, hogy átjön, de szex az biztos nem lesz, mert fúj, és hogy biztos fáj is, nem akar ezzel ártani.
Jó most nyilván kibírom, nem arról van szó, csak mással csináltam ilyenkor is, meg most lett volna kedvem.
dec. 14. 17:41
1/16 anonim válasza:
Mi szoktunk,igaz nem az első napokban. F
2/16 anonim válasza:
Én eddig szexeltem úgy is partnerrel, ha megvolt. Igaz én már nem fiú vagyok, hanem férfi 31 évesen. Viszont 20 év körül is simán szexeltem mensi alatt.
3/16 anonim válasza:
Beleégett az agyamba ahogy kifröccsent a vér barátnőm combjára amikor kihúztam a farkamat
Nagyjából így
4/16 anonim válasza:
Kezdö koromban elkezdtem, talán ezért soha nem zavart (akár a nyalásnál sem). Manapság is nagyon szeretem. Inkább azt vettem észre, hogy a nök zárkoznak el elöle gyakran. Nem mondom, hogy fétisem, de nagyon izgat, föleg a nyalás.
6/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem feltétlen egészséges!
7/16 A kérdező kommentje:
#6 mi baj lehet tőle?
dec. 14. 18:05
8/16 anonim válasza:
7, nyitott a méhszáj, így a fertőzések esélye is magasabb lehet
9/16 anonim válasza:
Az én párom sohasem zárkózik el, hogyha megvan. 💁🏼♀️
10/16 anonim válasza:
Mi ez, hogy nyitott a méhszáj? Semmivel sem nyitottabb vagy zártabb mint 2 héttel elötte. Tanulj már egy kis biologiát! A valoban nyitott méhszáj a szülési elökészülétben van. De, a méhszáj sohasem zárt egyébként. (Különben hogyan történne a terhesség??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!