Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tövig bekapjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tövig bekapjátok szopásnál a srác farkát?

Figyelt kérdés

tegnap 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen.
tegnap 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen
tegnap 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Meg tudom csinálni és néha elő is fordul, de vagy más nők többet tudnak nálam, vagy valójában csak a pasik fantáziáját izgatja annyira a dolog.

Nem volt olyan párom, aki ne kérte volna. Jellemzően azért, mert nem tudták, vagy nem nagyon akarták megtenni nekik korábban. Én magamtól nem tenném, de nem is olyan nagy erőfeszítés megtennem. No ezzel el is jutunk mindig oda, hogy pár alkalom után a pasik már inkább rámbízzák a dolgot és úgy csinálom, ahogy én jónak tartom.

Azért így is előfordul. Pl. a szextársasunkban van 2 olyan kártya is, amit ha húzunk ez lesz. "Vedd be a párod farkát amennyire tudod és tartsd bent 5 másodpercig."

tegnap 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen
tegnap 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Centitől függ.15-ig be,utána nem nagyon.
tegnap 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Igen,ha nem akkor rá szorítják a fejem
tegnap 22:32
 7/9 he84 ***** válasza:
Én a barátomét tövig nem szoktam, ő soha nem kért rá, hogy tövig is lehetne (nem volt semmi előzménye) és én se csináltam magamtól se, nem is fogom. Leginkább azért nem, mert egyrészt félek, hogy az sok, hogy öklendező reflex beindulhat és hogy fuldokolni kezdhetek, másrészt meg enélkül is bőven jó neki. Meg hát kényszerből soha nem jó, főleg ilyen okokkal nem. Ezen kívül szívesen csinálom általában, néha ő kér meg szépen rá engem, ha épp jobban szeretné, hol pedig én magamtól teszem neki kérése nélkül is, ez mindig random, hogy mikor melyik.
tegnap 23:04
 8/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
88%
Én be szoktam a férjemét. Előttem sosem csinálta neki senki, én voltam az első. De nem is ő kérte tőlem, hanem én csináltam egyszer neki. Szerette, tetszett neki. Elég vastag a farka, és feszíti olyankor a torkomat. Engem izgat, neki pedig tetszik. Így minden szopásnál (persze nem végig) be szoktam kapni tövig is. Egyik kedvencem, amikor pont élvezés előtt kapom be tövig, és amikor húznám el a fejemet ő akkor élvez el, ráhúzza a fejemet és a torkomba élvez.
tegnap 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szeretem csinálni, de egy pont után barmi van nem megy. Egyszerűen ilyen az anatómiám. Ha ezen múlna csak, akkor nem vagyok jó benne. Más szempontok szerint meg igen.
tegnap 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!