Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik egy fiú külsején nektek lányok?
Figyelt kérdés
Sétáltok egy plázában, vagy most egy karácsonyi vásárban és megláttok egy srácot aki tetszik nektek. Milyen külső tulajdonság az amin mekagad a tekintetetek és szépnek, vonzónak látjátok emiatt az adott fiút/ férfit?nov. 27. 12:52
2/14 anonim válasza:
Kakaó bajusz és harcsaszáj. 😃😃😃😃😃 Nem ám, amúgy férfi vagyok, bocs.
3/14 anonim válasza:
Összkép. Egy dolog alapján nem fog tetszeni.
5/14 anonim válasza:
A külső és belső tulajdonságai.
Külső: kocsi, lakás
Belső: bankszámla, részvények
6/14 anonim válasza:
A Magnum bajusz.
Jól tudja vele zizegtetni a csikolómat.
7/14 A kérdező kommentje:
Én komolan kérdeztem, de itt jönnek a közepesen humorosnak vélt válaszok. Így nincs sok érelme kérdezni.
nov. 27. 13:33
8/14 anonim válasza:
De mit vársz tőlünk? Szinte minden nőnek bejön egy magas, helyes arcú, akár csak átlagos testalkatú fickó.
9/14 anonim válasza:
Elsőkörben az öltözék az ami alapján megragad a szemem egy pasin.
Nyilván nem részletekben, meg nem lesem, hogy ez meg az milyen márka...de ha az összkép nekem nem tetszetős akkor kb észre sem veszem.
Ami pedig ennél is fontosabb (csak ha valaki bénán van felöltözve észre sem veszem) az az arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!