Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknál miért van magasabb...

A lányoknál miért van magasabban az igény a fiúk külsejét tekintve, ők miért nem olyanok, mint én és a fiúk többsége, azaz nekik miért nem tetszik mondjuk minden második, harmadik ember?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért vannnak olyan magas igényeik. Nekem fiúként rengeteg lány tetszik, csak egy átlagos nap látok rengeteget, szinten minden második, harmadik lány bejön külsőre és szívesen meg is ismerkednék ezekkel a lányokkal, nyitott vagyok az ismerkedésre, ha egy lány odajönne hozzám szívesen ismerkednék vele, nem utasítanám el. Ellenben a lányoknál valami máshogy megy a rendszer, mert gyakran érzem úgy, hogy nekik szinte egy fiú sem jön be külsőre, de nem tudom, hogy ez a magas igényeik miatt van vagy ők máshogy működnke, nem tudnak felizgulni a fiúk külsejére önmagában, nem hozza ki belőlük az ismerkedési vágyat pusztán az, hogy látnak fiúkat.

Elég pocsék érzés, mikor én fiúként már egymás után egy nap kb. 10-15 csajnál is bepróbálkozom és egyik sem lelkes értem, pedig én nyitott lennék az ismerkedésre és örülnék, ha olyan lányt találnék, aki szintén vevő rám, vagyis legalább külsőre bejövök neki, de ha nem látom, hogy bejönnék neki külsőre, onnantól úgy elmegy a kedvem, hogy inkább magamtól is odébb állok, ennél csak az a jobb, amikor facebookon megírja, hogy ronda vagyok és kopjak le. Kérdem én, milyen alapon aláz meg egy ismeretlen lány, amikor más lányoknak már tetszettem és nincs joga lerondázni, inkább mondja azt, hogy nem vagyok az esete, de érdekes mód ilyet egy sem bírt mondani még, max lapítanak, nem írnak vissza, vagy a másik végleg a gúnyolódás megy nekik.

Én meg még olyan csúnya lányokkal is szívesen ismerkedem, akiket szerintem más fiúk elutasítanának minimum. Nem értem én a lányok magas igényszintjét, hogy mi szerint válogatnak ki fiúkat. De nekem nagyon úgy tűnik, náluk sokkal magasabban van a mérce és nem csak a top csajoknál, hanem olyanoknál is, akik átlagosak nem egy hű, de jó csajok külsőre.

Ezért is gondolkozom már mostanság egyre gyakrabban, hogy minekis adom én marha lejjebb az igényeimet, minek akarok olyan csúnya csajokkal ismerkedni, akik még véletlen sem az eseteim, ha a lányok ennyire felszínesek.

2013. máj. 21. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Mert van aki megteheti, hogy válogasson. Nem hiszem, hogy olyan magas az az elvárás, csak te nem ugrod meg.
2013. máj. 21. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Írd le százszor: NEM ÁLTALÁNOSÍTOK TÖBBÉ
2013. máj. 21. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

2.

Mutass alternatívát az általánosításra. Hogyan lehetne jelenségekről beszélni?

2013. máj. 21. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Az most fájt! Szerinted a fiúk nem olyanok? Ébredj már fel!!! Csak az elmúlt 3 napban 8 srác utasította vissza ha meghívtam egy jeges teára vagy kávéra, pedig nem mind voltak az a helyes, cuki srác típus! A fiúk sem ártatlanok!
2013. máj. 21. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam lányként úgy van, hogy kevés olyan férfi van, aki annyira bejön külsőre, hogy egyáltalán megforduljon a fejemben, hogy lehetne belőle vmi. Előrebocsátom, hogy nem az elvárásaim nagyok, és nem is az ilyen médiaideál férfiakra bukom, csak sokukban nincs meg az a bizonyos plusz, ami engem személy szerint megfog.

Lehet, hogy más lány is így működik, mint én, lehet, hogy nem, de ez nem azt jelenti, hogy nekem hú, de magas igényeim lennének, és azért utasítom vissza XY-t, hanem azért, mert egyszerűen nem érzek iránta fizikai vonzalmat elsőre. Úgy meg nem akarok belemenni kapcsolatba, hogy nem vészes, és valószínűleg nem lesznek érzelmek a részemről, de azért csak próbáljuk meg. Persze a gúnyolódó, paraszt módon lekoptató lányokat én is elítélem (hacsak nem volt nagyon tolakodó a srác).

(mondjuk azért te is érdekes vagy, hogy mittudomén hány lányhoz odamész, olyanokhoz is, akik nem is tetszenek, csak azért, hogy legyen már vmi... lehet, hogy pár lány megérzi, hogy ő csak a 6. volt aznap, akihez odamentél)

2013. máj. 21. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
#3: egyszerű a dolog: nem általánosságban kell beszélni. Ez a kérdés így kezdődik: "A lányoknál miért van magasabban az igény" <-- válasz: nincs magasabban. Most ez elégséges válasz lenne a kérdésre?
2013. máj. 21. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
van benne igazság, h a fiúknak több csaj bejön mint a lányoknak fiú, de sztem ennek semmi köze a külsőhöz. pl. lányként nekem ritkán tetszik meg vki, és ez főleg a kisugárzástól függ, a külső nem igazán számít.
2013. máj. 21. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert ha jobban megnézed 10 lánybol 7 szép. 10 fiubol jol néz ki 2-3. Mivel a lányok hamarabb érettebbnek néznek ki. Pl egy 15 éves lány már milyen szép, kezd nőiesedni. viszont egy 15 éves fiu, az esetek 95%-ában ugy néz még ki mint egy kis pisis ovis. Én ezért nem találok magamnak senkit. nem azért mert olyan huuu de nagyon az igényeim, hanem mert a korombeli fiuk ugy néznek ki mint vmi kis sz*rosok.:/

18L

2013. máj. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!