Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is igaz, hogy...

Szerintetek is igaz, hogy azok a zenék fognak a szívünkhöz nőni, amelyek első hallásra annyira nem fogtak meg?

Figyelt kérdés
Apum mondta, hogyaz a zene, amelyik legelsőre megtetszik, azt meg fogjuk unni, és elfelejtjük, viszont ami kb. 2. hallásra kezdesz dúdolni, vagy akkor kezded észrevenni, hogy "hmmm" (xD), azt tovább fogod hallgatni, meg mindig "felörülsz", ha meghallod a rádióban, hogy az következik. Na, mindegy nem is tudom miért írtam ilyen sokat, szóvl: Szerintetek igaz? :)

2013. márc. 9. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Néha. Embertől függ.
2013. márc. 9. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Voltam már így, de az ellenkezője is megtörtént.
2013. márc. 9. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat ilyen.
2013. márc. 9. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
megesett már, de ez nem törvényszerű :)
2013. márc. 9. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagy pop/electro fan voltam egykor...aztán 12-13 évesen meghallottam egy igazán ütős dnb-t, de nem izgatott eleinte. Most, 3 évvel később annyira imádom a dnb-t, hogy már szerzek is zenéket :) szóval részemről igaz
2013. júl. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!