Noodle kérdése:
A gorillazban 2-D kettő első foga hogy tört ki?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 20:07
1/3 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy Murdoc ütötte el, egy autóval, azóta hiányzanak a fogai, a szemei és azóta értelmi fogyatékos :P valahogy így van...
2/3 thuesday válasza:
A háttérsztoriban úgy van, hogy a banda létrejötte eltõtt egy banketten Murdoc belehajtott az épületbe, ahol ez folyt. Pont 2-D fejének ment, ekkor csak az egyik szeme vérzett be (ez egy létezõ betegség de nem jut eszembe a neve xd) aztán Murdoc elfuvarozta volna a kórházban de figyelmetlenségbõl még egyszer nekiment valaminek. Ekkor 2-D már kirepült a kocsiból az ütközéskor és a két foga kitört illetve a másik szeme is bevérzett. Gondolom agyi bajai lettek az ütközésekkor és azóta is fél Murdoc-tól
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 2d alapból is szellemifigyatékos (tudom, ez nem pont idejön... Xd :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!