Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki vagyok hogy már 5 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki vagyok hogy már 5 éve nem szexeltem 27 éves srác létemre?

Figyelt kérdés

Nem jön össze semmi, mert amúgy nyilván szeretnék szexelni meg barátnőt.

Ciki ha valaki ennyi ideig szex nélkül van, ritka ez ebben a korban?

dec. 7. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Én is 5 éve nem szexeltem, csak én 33 vagyok.

Ronda a fejem, szegény vagyok, sokáig alkoholproblémákkal is küzdöttem, csak egy ideje vagyok száraz.

dec. 7. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Igen
dec. 7. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az. Én is szexuálisan inaktív vagyok mégse mondanám cikinek. Szerintem az lenne ciki ha a haveroknak meg a nőknek menőznél hogy te milyen jó vagy az ágyban közben meg nem is szexelsz. Van egy kolégám aki mindíg azzal menőzik hogy mekkora farka van és hogy milyen jól tud dugni. Lehet hogy igaz de én azt gondolom hogy ezzel normális ember nem menőzik.

26/f

dec. 7. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Még mindig jobb, mintha szűz lennél.

Amúgy már lassan én se voltam nővel 5 éve. Mondjuk én nem is próbálkozok, mert nagyobb gondjaim is vannak az életben.

dec. 7. 23:33
 5/6 menta34 ***** válasza:

Dehogy ciki. Csak szomorú.

Én 48F vagyok, lassan 30 éve mindig volt partnerem gyakran több is ... és mégis rendszeresen azon gondolkodom, hogy ha összeadom a heti 3-4-5 alkalmakat erre a 30 évre, ahányszor jó lett volna a szex... és összeadom azt, ahányszor volt is szex akkor kb. 3000 alkalom nélkülözés/magányos maszti van mögöttem, ami szar érzés :D

Kérdező ha nincs szép és fiatal csaj akkor kapj el egy idősebb átlagosat. Ennek nem is az a legfontosabb oka, hogy jobb a szex nővel mint marokmarcsával, hanem az, hogy lesüt a férfiról ha éhenkórász és nincs nője ... míg ha van nője, annak olyan a kisugárzása, hogy sokkal jobban találsz majd fiatalt, szépet is. Egyetlen dolgot ne felejts csak eközben, hogy korrekt módon bánj azzal is, aki csak pótlék, ugródeszka.

dec. 8. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel csak h a peniszed megy ossze szepen lassan ha nincs hasznalva...

Ettol egy prosti is jobb havi 2x

Hidd el

dec. 8. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!